Suurem osa kuulsustest eelistab privaatsust rahvarohketele kohtadele. Õhtuleht küsitles mitmeid tuntud inimesi ning uuris, kus keegi päevitada armastab? Toome valiku vastustest ka teieni:

Kerttu Rakke eelistab pruuniks saada välismaa ja lõunamaa randades. „Seal pole Eesti inimesi. Kujutate ette, et ma lähen kuskile Piritale või Tallinnasse randa? Ei lähe. Kõik vaatavad, kas mul on tselluliiti või mitte,” ütles Rakke lisades: „Mujal maailmas see kedagi ei huvita, seepärast päevitan ma mujal maailmas.” Rannas eelistab kirjanik ringi jooksmise asemel pigem niisama olla, sest on enda sõnutsi kohutavalt laisk.

Merle Liivak nendib, et väga palju aega rannas veeta pole. „Kui oleks võimalus, siis omaette kuskil väikese veekogu ääres. Ma tegelikult ma ei ole selliste suurte rahvamasside austaja.” Seda, millal rannas viimati palli sai mängitud Liivak ei mäleta. „Pigem eelistan lugeda.”

Võistlustantsija Olga Kosmina ei ütle rannaskäigust ära. „Mulle meeldib rohkem seal rannas olla, kus pole väga palju rahvast ja pigem soojal maal, näiteks Türgi või Kreeka,” ütleb Kosmina. „Rannas meeldib päevitada ja ujumas käia.”

Maarja-Liis Ilus Eestis ei päevita. „Reisides on meelde jäänud Malaisias üks saareke – lumivalge liiva ja läbipaistva veega. Kindlasti peaks vesi olema piisavalt puhas ja soe ujumiseks ning naudin privaatsust. Kõrvuti rättidel võõrastega lesida ei meeldi,” ütles värske Superstaari saate kohtunik. „Rannas olles otsin ikka pigem tegevust – olen liiga kärsitu loomuga niisama pikutamiseks, kuigi vahel tuleb ka seda ette.”


Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehtest