Munameest kehastav Riku Nieminen, kes võitis saate “Putous”, plaanib välja anda debüütalbumi, mis näitab tema musikaalsust ning on suunatud nii täiskasvanutele kui ka lastele.

Pidä huolta” on üks esimestest valmisolevatest lauludest, mis ka plaadile läheb. Laul on esitatud koos ansambliga Rajaton.

Pave Maijanen (60) on tuntud soomlasest muusik, kes on oma pika karjääri jooksul olnud laulja, laulude looja, bassist, klahvpillimängija, trummar, kitarrist ja produtsent. Pave poolt loodud tuntuks saanud lugu “Pidä huolta” on ka üks esimestest singlitest Munamehe ilmuval debüütalbumil.

“Munamees on väga põnevil oma albumi pärast,” ütleb tegelast kehastav Riku Nieminen.

Nii täiskasvanutele kui lastele suunatud album ei esinda ühte kindlat žanri vaid on üldine muusikaline kogemus. Lood on erinevate spetsialistide poolt komponeeritud. Nieminen laulab need kõik lood ise.

Plaat on loomulik järg televisioonis nähtud Munamehele, seal olen isiklikult musikaalne. On tõesti tore, et saan seda plaati üldse teha! Albumi valmimisele annavad oma panuse paljud inimesed. Tänan kõiki, kes on kogu oma südamega kaasa aitamas!

 

[ot-gallery url=”gallery/munamehelt-ilmub-mais-plaat-riku-nieminen-olen-p%c3%b5nevil”]