Eestimaad on vallutamas uus bänd nimega Kongomania! Eesotsas seksika lauljatari Marilin Kongoga, kelle renomeest leiab nii koostöö The Sun’i ja Urban Symphonyga, kui ka ülesastumise hittsaate “Tantsud Tähtedega” orkestri esilauljana, üllitas 4-liikmeline poprockansmabel Kongomania oma esimese ühise singli nimega “Catch Me If You Can”.

Kongomania on neljast talendist koosnev ansambel, mille liikmed on aastaid abijõududena toetanud näiteks nii Gerli Padarit, Vaiko Epliku kunagist bändi Ruffus, kui ka Vanilla Ninjat. Lisaks Marilinile, kelle viimatine suurem üles astumine toimus Urban Symphony taustalauljana Moskva Eurovisioonil, teevad bändis kaasa trummar Mäkss (Ruffus, Vanilla Ninja, Brides In Bloom), kitarrist Erko Laurimaa (Shanon, Gerli Padar & Glive) ning basskitarrist Riivo Torstenberg (Bad Orange, Vanilla Ninja).

Ühel ilusal päeval umbes aasta eest leidsid aga muusikud, et on aeg lisaks teiste abistamisele ka midagi oma näo ja südame järgi tegema hakata ning nii viiski saatus noored kokku, et hakata üheskoos muusikat looma.

“Kõige muu kõrvalt oli tungiv vajadus luua midagi ise. Midagi sellist, mis väljendab minu tundeid, mitte kellegi teise omi.  Ja kuidagi me Erko, Riivo ja Mäkssiga kokku sattusime. See juhtus nii kummaliselt, et ega täpselt ei teagi kuidas. Üks telefonikõne ja juba toimis,” selgitas Marilin bändi sünni tagamaid. 

Ehkki Kongomanial on valmis kirjutatud juba umbes tosin lugu, millega juba nii mõnigi kontsert antud, otsustati oma esimeseks ja ühtlasi bändi tutvustavaks singliks valida laul pealkirjaga “Catch Me If You Can”.

Marilini sõnul sündis “Catch Me If You Can” nii nagu kõik nende lood: “Olime oma proovikas. Tekkis mingi idee ja hakkasime töötama selle kallal. Kõige lihtsamalt öeldes räägib lugu erinevatest eluviisidest ja elutempodest.”

Lives on Kongomaniat võimalik vaatama ja kuulama tulla juba 21. augustil klubisse Tapper.

Kuula Kongomania lugu “Catch Me If You Can” siin: www.myspace.com/kongomania.