Pärast lahutust Tiger Woods’ist on Elin Nordegren madalat profiili hoidnud. Peatselt võib ta aga miljonite ameeriklaste tähelepanu osaliseks saada, sest kaalub osalemist ülipopulaarses ameerika “Tantsud tähtedega” saates. “Elin on ära öelnud mitmetele pakkumistele erinevates tõsieluseriaalides. Aga ta arvab, et “Dancing” oleks tõeliselt vahva ja talle meeldivad osalejate fantastilised riided,” ütleb allikas ajalehele National Enquirer.

Saade aitaks kaasa sellele, et endine elu selja taha jätta. “Ta ütles mulle, et Tiger ei tahtnud temaga kunagi tantsida ja kui nad koos olid, polnud tal iialgi võimalust tantsida. Ta arvab, et see oleks väga tore,” jätkab allikas. 

Et Elin Nordegren’i peal lasub põhiline vastutus tütar Sam’i (3) ja poeg Charlie (2) eest hoolitsemisel, ei ole takistuseks. “Ta kavatseb lapsed ja lapsehoidjad endaga kaasa võtta.” Küll aga muretseb kahe lapse ema füüsiliselt raske treeningu pärast. “Kuid ta teeb kogu aeg trenni ja on suurepärases vormis.”

Ajalehe andmeil on Elin’i Rootsis elavad sugulased vähem entusiastlikud, kuid ise on ta lootusrikas. “Kui tal saates hästi läheb, loodab ta, et teda kutsutakse osaleme ka rootsi tantsusaate varianti “Let’s Dance”. Elin on valmis jätma ka oma jälje maailma ja leiab, et saade oleks selleks äärmiselt sobiv lävepakk.”