Reet Linnaga otsustas pakkuda kirbuturgudele ja taaskasutuspoodidele konkurentsi ning otsustas käivitada uue traditsiooni “Aiamüük”, vahendab Äripäev.

Kui ameeriklaste toitumisharjumustest ei soovitata üldiselt õppust võtta, siis nende aiamüügi-traditsioon väärib järgimist.

Eestis on juba laialt levinud kõiksugu kirbuturud, taaskasutuspoed (nii nelja seina vahel kui ka virtuaalmaailmas) ehk erinevad võimalused oma vanad asjad taaskasutusse saata ja endale nii veidi raha teenida. Kui on aga tõesti palju asju, mida müüa tahad, ja mõned neist ka mahult suured (võib-olla ei ole vajalik enam vana muruniiduk või pesumasin) ning mõte nende kuskile transportimisest ja halva müügi korral koju tagasi vedamisest veab tuju nulli, siis saab need panna “Aiamüüki”. Põhimõte on selles, et müüja ei pea minema ise laadaplatsile ega netiavarustesse müügivõimalusi otsima, vaid ostjad tulevad koju kätte.

Esimese aiamüügi korraldas Reet Linna 9. augustil Tallinnas Meriväljal aadressil Võra tee 31-1. Sellele aadressile on registreeritud Reet Linna Meelelahutuse OÜ.

Minu aiamüügi sloganiks on: “Mul on – sul ei ole,” rääkis Reet Linna Femmele

“Minu aiast võib leida riideid, jalanõusid, plaate, nõusid, raamatuid, klaaspurke, mänguasju ja palju pudi-padi. On palju asju niisama ära anda ja on asju, mille eest tuleks sümboolne summa tasuda. Eesmärgiks on läbi taaskasutuse üksteisele kasulik olla. Koostöös Pirita linnaosaga alustan seda toredat ettevõtmist  lootuses, et sellele reageerib kogu Eesti.”