Skandaalne Soome glamuuritar Johanna Tukiainen paljastab oma blogis juhtunu ühest nädalavahetusest – pärast seda on Arto Länsman nagu vits vette kadunud.

Johanna Tukiainen kirjeldab oma blogis, kuidas teda ärritavad sellised inimesed, kes ei näe omi vigu ja lükkavad need kellegi teise kaela. Johannalt on nüüd pea igas raadiosaates küsitud, et mis on suhte puhul kõige tähtsam. Ta vastab, et omavaheline usaldamine ja turvalisus on alati olnud kõige tähtsamad tingimused.

Johanna Tukiaineni jaoks tundub see rusuvana ja piinlikuna, et kihlatu Arto Länsman kaob ja ei ütle, kus ta on.

“Arto väljendas restoranis, kui palju ta mind armastab mind ja soovib koos minuga kahekesi olla. Ütlesin talle, saame täiesti kahekesi olla peale kontserti, kuhu ma esinema olin tulnud. Seepeale põgenes Arto kui jänes”, kirjeldab Johanna.

Arto kadumine on iseenesest mõistetavalt stressirohke ka Johanna koerale, Nassule, kes on kiindunud Artosse. Koer tunneb ennast samuti turvatundeta kuna too magab paariga samas voodis.

Hiljem sai Johanna Arto siiski telefonitsi kätte ja mees väitis, et tööl läks väga kiireks. Uskuda siis või mitte?

Paaril on ka varem olnud omavahelisi probleeme ning loodetavasti klaaritakse need enne pulmi ära.

Loe lisaks:
Johanna Tukiainen: Kui Arto saab natukenegi alkoholi, muutub ta vägivaldseks

Eksklusiiv! Johanna Tukiainen paljastas Gossip.ee-le oma pulmadetailid

Johanna Tukiaineni manager Tuija Järvinen pihib Ohmygossip.com-ile: Olen kutsutud veebruaris Johanna & Arto pulma laulma!

Johanna Tukiainen Gossip.ee-le: Minu ja ka vastaspoole jurist ütles mulle, et vangi mind ei panda!