Ansambli Respekt laulja Kerdo Mölder usub, et Eestis pole staare. “Kahjuks on Eestis nimi „staar“ nii lörtsitud, et seda sõnagi ei taha enam kuulda ega suhu võtta.  Eestis ei olegi staari, kes oleks seda nime väärt. Lugu pean ma aga paljudest Eesti artistidest ning lauljatest,” räägib Kerdo Gossip.ee-le.

Mõni aeg tagasi oli juttu, et olete võitnud suure rahasumma?
Võiduraha on käes ja kindlas kohas, mitte Eesti pangas ega ka kasutusel. Anu Saagim jäi oma abiga hiljaks, saime enne selle summa juba registreeritud.

Kui hästi te üldse Anu Saagimit tunnete?
Ma ei ole kunagi Anu Saagimiga nö „suhelnud omavahel“. Anu Saagimi nimega seostub mul hea vanasõna „Kõik halb, mis teed teistele, tuleb sulle alati tagasi“ või siis „Igal oinal on oma mihklipäev“.

Kuidas läheb teie ansamblil Respekt ning kas uute lauludega plaati ka presenteerite millalgi?

Respektil läheb väga hästi, äsja saime valmis uue laulu „Vastan Siis Kui Tean“. Meie teine album nimega „Kaugel“ näeb ilmavalgust sellel aastal. Albumil on palju uut muusikat ning seni välja antud-ja andmata singleid. Sellel aastal anname välja ka plaadi „Respekt Remix“ kuhu on koondatud kõik meie laulude clubmix-id.

Millised on teie lähiaja plaanid?
Kas on tulekul ka esinemisi?
Minu enda lähiaja plaanid on lõpetada kool ja mitmed suuremad käsilolevad projektid.  Respekt astub üles lähiajal Hotellis „Dzingel“ (11. Veebruar) ja Rakvere pubis „Virma“ (12 veebruar). Ootame oma fänne kaasa elama.

Kui palju on Respektil laule? Kui paljudele neist olete ise sõnad kirjutanud?
90% Respekti lauludele olen kirjutanud sõnad mina ja püüan seda joont ka jätkata. Uuele laulule „Vastan Siis Kui Tean“ on aga kirjutanud sõnad Kersti Kuusk ja viisi Gunnar Viibus. Tänaseks on Respekt andnud välja 13 singlit ja ühe albumi „Tantsustaar“.

Kes on teie lemmikud estraadilt ning kes on teie arvates suurimad superstaarid Eestis?
Kahjuks on Eestis nimi „staar“ nii lörtsitud, et seda sõnagi ei taha enam kuulda ega suhu võtta.  Eestis ei olegi staari, kes oleks seda nime väärt. Lugu pean ma aga paljudest Eesti artistidest ning lauljatest.

Millist raadiojaama eelistate enim kuulata?
Raadiot jõuan tänu kiirele elutempole vähe kuulata kuid autoraadio mällu on salvestatud „Uuno“, „Elmar“, „Staar Fm“ ja „Power Hit“ mida vaheldumisi ja vastavalt meeleolule ka kuulan.

Kerdo Mölder, mida teie arvate Abrahami laulust “Miski on lilla”, kus lillaks nimetatakse?
Minul ei ole Abrahami lauluga „Miski on lilla“ mingit probleemi kuid raske vaimne probleem või väga halb kodune kasvatus on noormehel kes nii labased laulusõnad on kirjutanud ja neid laulab. Mind mitte ei häiri see, et mind seal laulus lillaks nimetatakse, vaid see, kui ääretult labases vormis seda tehakse. On hirmus mõelda, et selline laul ripub interneti avarustes kuulamiseks paljudele noortele ja lastele kaasa arvatud. Oma lastele ma keelasin selle laulu kuulamise seletades, miks mõned onud nii koledaid sõnu oma laulus laulavad. Õnneks on mu lapsed targad ja haritud, et sellist saasta enda ellu lasta ja kuulata.

Vaata ka Respekt’ i kodulehte Facebookis