Elisa on noor lauljatar, kelle hääl paneb unistama, rääkimata tema ilust ja sümpaatsusest. Kellele ikka veel ei koida, kellest jutt, siis tema suurimaks hitiks on siiani olnud “Tahan olla Sinu”. Neiu, kes mikrofoni kätte võtmise kõrvalt ka modellindust proovinud, ütleb, et laulmine on tema jaoks siiski number üks elus! Nüüd aga tema vastuseid uudistama. 

Esimene armastus: Ma võin päris kindlalt öelda, et armastust kui sellist ma veel kogenud ei ole… kuid olen kindel, et tulemata ta ei jää!:)

Esimene suudlus: Juhtus kuskil 12-13 aastaselt. See esimene “käimine”. 

Suurim lollus: Midagi äärmiselt suurt ei oskagi nüüd välja tuua ja olen täiesti nõus väitega, et mõni lollus on millegi jaoks vajalik õppetund. 

Sellel aastal lõpetasite kellegiga suhtluse? Jah, paraku küll. Alati ei ole inimesed need, keda me esmapilgul arvame neid olevat. See juhtus ka minuga. 

Tutvusite kellegagi kes muutis mu elu? Võib öelda, et neid inimesi on isegi mitmeid, kuna inimesed, kes aitavad mu karjäärile kaasa ja viivad mind edasi, muudavadki juba sellega mu elu. 2014. aasta on alates algusest olnud lausa imeline! 

Saite hakkama millegagi mille üle olete uhke? Jah, muidugi! Neid pisikesi asju on meeletult palju, mille üle saan praegu uhkust tunda. Eelkõige selle üle, et olen suutnud taas oma mitme kooliga suurepäraselt edasi liikuda ja tegeleda samal ajal laulmise ja modellindusega nii aktiivselt.

Tahaksite saada hakkama millegagi mille üle olla uhke? Väikesed eesmärgid on, kuid liigume aeglaselt tasa ja targu.

Tahaksite midagi oma elust kustutada/unustada/eemaldada? – Ei. Samuti ei kahetse ma midagi, kuna kõik on millegi jaoks vajalik. Ju siis peab nii juhtuma/olema.

Teie arust ideaalne mees ? Minu ideaalne mees oleks eelkõige mees, kes armastaks mind sellisena nagu ma olen. Temaga tunneks ma ennast igas olukorras hästi ja kindlalt. Ta ajaks mind naerma. Välimuses niidavad mind jalust mehe naeratus ja silmad. 

Kui saaksite muuta maailmas ühe asja, mis see oleks?  Et muuta maailma, tasuks alustada kõigepealt iseendast.

Kas olete õnnelik inimene? – Jah, pean ennast õnnelikuks inimeseks! Mul on olemas kõik mida vajan.

Kes on Teile  eeskujuks? – Minu suurim eeskuju on ja jääb alatiseks minu ema. Ta on minu suurim toetaja, südamesõbranna. 

Milliseid andeid omate? – Arvan, et laulmine on see number 1! Mulle meeldib tegeleda veel paljude erinevate asjadega, kuid laulmine ja muusika on see, mida arendan kogu aeg edasi ja millega jään tegelema terveks eluks.

Milliseid sooviksite omada? – Eks igaühele on antud oma, aga äge oleks omada annet nagu loomade keele oskamine!?  

Ilusaim moment Teie elus: Arvan, et minu elu ilusamad hetked on mind alles ootamas.

Mis/ kes viib Teilt  kurbuse? – Suurim kurbuse viija, kuid samas võib olla ka tekitaja, on ilmselgelt muusika. Teisel kohal on fantastilised sõbrad, kellega koos olles on lihtsalt võimatu tujust ära olla!

Tähtsaim asi mille panete kohvrisse: Hügieenitarbed, hambahari??  

Mida arvate  naistest, kes oma keha paljastavad? – Kui on ilus keha ja mõni tore projekt, siis ei näe selles midagi halba. Kuid sellised asjad tuleb kindlasti enne läbi mõelda kus, kellega, mis tegemist teha. See on üpriski libe ja riskantne tee. Aga mis põhiline – peaasi, et ise rahul ollakse!

Avaldage midagi enda kohta, mida teised ei tea: Mul on ääretult suur telepaatiavõime. 

Milliseid saateid/filme vaatate? – Minu lemmikud on lihtsalt komöödiad ja igasugused romantilised filmid. AGA samas mulle pakuvad aegajalt huvi igasugused “hullud” filmid. Näiteks CSI: Kriminalistid, mida kunagi suure õhinaga vaatasin. Ka mõni psühholoogiline õudukas on väga hea olnud (muidu õudukate fänn ei ole). Üsna mitmekesine. 

Kas üheöösuhe on petmine? – Jah, minu jaoks absoluutselt.

Olete iluoperatsioonide vastu või poolt? – Üldiselt pigem poolt, aga seda ka seni kuni operatsioonid on mõistlikkuse piires.

Millal ja miks viimane kord nutsite? – Mitte just väga ammu. Hetkeline emotsionaalne murtus. 

Kus tahaksite elada?  – Unistan kunagi oma maja omamisest kuskil looduskaunis kohas. Suure tõenäosusega välismaal.

Tatoveeringuid? – Ei ole. Hetkel ei ole plaani ka teha.

Millised on Teie hüüdnimed? – Mitte just tihedal kasutamisel, aga Liisu.

Halb harjumus? – Liiga kergelt inimeste usaldamine ehk. 

Elu moto? – Elada lihtsalt täisväärtuslikku elu, viia oma unistused täide, et kunagi vana olles ja lahkudes saaksin sellele kõigele järgi mõelda ja rahul olla

[ot-gallery url=”gallery/uudishimu-nurk-k%c3%bclaliseks-lauljatar-elisa-kolk”]