OHMYGOSSIP – Minu arust ei pea olema just mees see algataja pool. Usun, et see on paljude paaride lahkumineku põhjus, kuna naine ootab, et mees on see aktiivne pool. Kindlasti on seda paljudel juhtunud, et mees tuleb teie esimesel aastapäeval koju tühjade kätega – meeles tal ehk oli, aga midagi ei toonud… Selle asemel, et teda soojalt kallistada ja tervitada, keerab naine selja ja astub minema.

Mehed räägivad, et nad ei salli romantikat… Ma ei usu seda absoluutselt. Kohe kindlasti sallivad. Kuid nende silmis ei pruugi see olla viiulimuusika saatel, küünlavalguses elukalli vutimuna maitsmine!

Räägin seda kõike enda kogemustel. Eelmised suhted läksid mul kõik aiataha kuna ootasin midagi, mida kunagi ei tulnud või siis ei olnud kunagi piisav. Selle asemel, et ohjad enda kätte võtta, lõpetasin suhte…

Nüüd, kui on mõni aastapäev olen mina see, kes oma kallile rõõmu pakub. Iga aastaga on ta rohkem tähtpäevi meeles pidama hakanud ja need meeldivad talle.

Miks mitte teha eriliste päevade kalender, mida siis koos tähistada. Nendeks tähtpäevadeks võib olla päe,v millal Sa teda kohtasid või teie esimene suudlus. Siis on nendel päevadel tore koos meenutada, et “Kallis, kas sa seda päeva mäletad…?”

Usun,et see toob soojust ja harmooniat õhtusse! Mõnel korral võib koos süüa teha – on ju teada, et armastus käib tihti kõhu kaudu! Ja peale pikka tööpäeva ei ütle sinu kallim kindlasti ära ka näiteks seksikast selja massaaz`ist!

Need on pisiasjad mis loevad. Tehke oma suhte värskendamiseks ja elus hoidmiseks asju, mis tulevad südamest. Kindlasti ei pea sa enam peale neid ilusaid hetki ootama, et mees Sulle kasvõi ühe roosi koju tooks, see juhtub hetke,l kui Sa seda isegi loota ei oska!!!

Kui mees peaks Sulle kunagi samaga vastama pea meeles, et meeste idee romantikast on sageli väga erinev Sinu omast.  Ära ole negatiivne ja kriitiline, kui tema tegutsemised ei täida Sinu ootusi. Selle asemel ole õnnelik, et ta on teinud jõupingutusi ja kasuta tema püüdlusi, kui romantilist lähtepunkti tulevikus.

Siit siis minu jutu moraal – armastus ei ole vaid lilled ja kallid õhtusöögid. Olulised on hetked ja mälestused. Oluline on näidata hoolivust. Oluline on kvaliteetaeg mille koos kallite inimestega veedate! Pakkuge oma kaaslasele midagi, mis talle igaveseks meelde jääb!