Michael Douglas varises oma kodus kokku ja ta viidi kiirabiga haiglasse. Näitleja keeldub tegemast operatsiooni, mis võiks ta elu päästa, teatab National Enquirer.

Michael Douglas´e (66) tervislik seisund muutub iga päevaga järjest viletsamaks. 29-l oktoobril viidi ta kiirabiga New Yorgi haiglasse pärast seda kui ta oli oma kodus kokkuvarisenud. Kôigele vaatamata ei ole Douglas andnud nõusolekut operatsiooni läbiviimiseks, mis annaks lootust ta elu päästa.

Michael Douglas oli pärast haiglasse jõudmist niivõrd raskes seisundis, et teiselt poolt USA´d lendas kohale ta 93 aastane isa Kirk Douglas, et pojale toeks olla.

Ajalehe andmetel on kõrivähk nii kaugele arenenud, et Douglas saab vaevalt süüa ja peaks toituma sondi abil, kuid ka sellest ei taha näitleja midagi kuulda.

Michael Douglas´e haigus on hävitavalt mõjunud kogu perekonnale. Vaid mõned päevad varem murdus psüühiliselt tema abikaasa Catherine Zeta-Jones. Ta nuttis mehe ees ja ütles: “Sa ei tohi mind maha jätta! Sa ei tohi meid maha jätta! Kallis, ära sure!”