Kärt Krikmann (24) on kaunis ja ettevõtlik neiu, kes viimased kuus aastat on elanud Itaalias. Reisimist, blogimist ning moodi armastav Kärt räägib Gossip.ee-le, mis tema elust, moest ja reisimisest arvab.

NIMI: Kärt Krikmann
VANUS: 24
TÄHTKUJU: Kalad
ELUKOHT: Itaalia
MINUST: EcoBioNatura.com looja ning omanik, blogija

1. Elate juba kuus aastat moemekas Itaalias. Mis on teie meelest mood ja mis on teie meelest moodne?

Itaalia on jumalik riik! Ma armastan selle avatud inimesi, rikkalikku kööki ning imelist loodust. Siinsed inimesed pööravad moele suurt rõhku. See tähendab viimaste trendide järgi riietumist, hetke hinnatuimates restoranides einestamist ning kuumimate klubide-baaride külastamist. Üks moodne jalgpallur võtab endale naiseks kas modelli või tuntud telenäo. Väikelinnas elav väikesepalgaline sekretär ostab aga endale järelmaksuga uue ning ülehinnatud väikeauto – FIAT500, millega Milaano valgekraed koolis käivad. Mood on mõeldud massidele ja kõik me käime sellega suuremal või vähemal määral kaasas.

2. Kuidas sattusite Itaaliasse elama. Milline on üldse teie suhe reisimisega? On teil ehk huvitavaid seiku meenutada…

Itaaliasse sattusin esimest korda peale keskkooli lõpetamist. Turistina sai Toskaanas veedetud terve suve. Otsuse siia elama jääda tegin puhkuselt naastes… Eesti sombuses ilmas. Reisimisega on mul püsisuhe, võiks öelda. Reisin suhteliselt tihti. Kõigest kodumaal käin iga kolme kuu tagant. Kui Euroopa välja arvata, siis olen käinud Mehhikos, Keenias, Tanzaanias, Indoneesias, Emiraatides, Taimaal, mitmeid kordi Jaapanis ning Hongkongis-Hiinas. Hetkel viibingi Hiinas, Shenzhen’i nimelises linnas. Nädalaid tagasi, Hongkongis olles, pidi mul süda seisma jääma, kui varahommikul tulehäiresüsteem üürgama hakkas. Õnneks oli tegu valehäirega. Kahekümnekolmandalt korruselt, otse voodist tulnuna, treppidest alla joosta, poleks kerge olnud.

3. Kas armastuses ja sõjas on kõik lubatud? Mis on pööraseim asi, mida olete mõne mehe pärast teinud?

Kellelegi meist ei ole antud õigust võtta teiselt inimeselt elu – ei armastuses, ei sõjas. Noore ning rumala tüdrukuna sai tähelepanu saamiseks paneelmaja koridoris (kus poiss elas) lõket tehtud. Tähelepanu, mis sain, oli loomulikult negatiivne.

4. Kas armastate unistada? Kui suurelt te unistate? Millest?

Armastan. Tihti unistan end kellekski teiseks kui olen. Olgu selleks siis filmikangelane või mõni elus palju saavutanud isik. Maailmapäästjat minust vast kunagi ei saa, kuid konkreetne majanduslik kindlustatus ei ole ainult unistus, vaid eesmärk ise.

5. Kirjeldage palun olukorda, kui teil on olnud tõeliselt piinlik. Mis teid kõige enam marru ajab?

Piinlikke olukordi on olnud kindlasti rohkem kui üks. Hetkel meenub mulle eelmine pühapäev, kui sai käidud kohalikus nn teemapargis, nimega Window Of The World. Kuna territoorium on suur, otsustasime rentida elektrilise mootorsõiduki. Olles jõudnud järgmise atraktsiooni juurde, mõtlesin, et näitan kaaslasele, kui hästi ma juhtida oskan, eesmärgiga masin veatult parkida. Kogu ettevõtmine lõppes suure kolinaga ning vaatepildiga, kus mitu prügikasti kaldus teeservast alla veeresid. Rahvast oli palju ning loomulikult olin tähelepanupunktis mina, mitte Victoria juga. Andsin gaasi nii kuis sain, et sealt minema pääseda. Näiteks Hiinas olles, ajab mind enim marru, pidev kauplemine. Võõramaalasena, üritatakse sind kõikjal nöörida.

6. Kui saaksite Eesti elus midagi muuta, siis mis see oleks? Kui tähtsad või olulised üldse tunduvad Eesti sündmused, kui ise Eestis ei ela?
Eesti eluga olen niipalju kursis, kui palju tuttavad mind informeerivad ning ajalehed kirjutavad. Kuue aastaga on palju muutunud. Silmakirjalik oleks siin mitteteadjana hakata näpuga näitama, mis hästi, mis halvasti. Jätaksin selle au Eestis resideeruvale inimesele.

7. Mis on viimane asi, mis teile tõeliselt rõõmu pakkus? Mis teid õnnelikuks teeb?

Kulleriga toodud pakike, kus sees peitsid end nö personaliseeritud ehted. Lasin endale valmistada Keby (lemmikloom) fotodega aksessuaare, et kodust kaugel olles, igasse päeva veidike rõõmu tuua. Ehetega ning üldse minu tegemistega, on teil võimalik tutvuda minu blogis, mille leiate aadressilt: http://cattivascloset.com. Olen õnnelik, et mul on vabadus oma elu üle otsustada. Kõigile seda antud ei ole…

__________________________________________________________
Armas Gossip.ee lugeja! Ootame Sind intervjuu- mängu “Intrigeeriv 7”! Vasta meie poolt esitatud elulistele küsimustele & võid võita 500.- krooni puhtalt kätte! Rubriigist “Intrigeeriv 7” saate rohkem lugeda SIIT