Keemiaravi on põhjustanud Michael Douglas’e suus ja kõris haavu. Sellest tulenevalt võib juhtuda, et armastatud näitlejat tuleb hakata toitma sondiga, et ta täiesti jõuetuks ei jääks. “Kõik palvetavad tema eest!” ütleb üks perekonnasõber.

Igal nädalal ilmub uusi pilte järjest kõhnenevast Michael Douglas‘est (66). Võitlus kõrivähiga on jätnud oma jälje ja näitleja on kaalus kaotanud 15 kg. Douglas’e sõbrad on öelnud ajalehele National Enquirer, et ta on kokku kuivamas. Douglas on kõhnunud ja jõuetu ning kaalub alla 66 kg. Keemiaravi ja kiiritamine tapavad vähirakke, kuid tekitavad haavu suus ja kõris, on näitleja ise ühes varasemas intervjuus rääkinud. Seetõttu jääb üle vaid vedeltoit või sondi abil toitmine, viimasest on aga Douglas siiani keeldunud.

Võib juhtuda, et enam pole valikuvõimalust. “Kõik palvetavad, et Michael pääseks sondiga toitmisest. Ta on väga tugev ja uhke inimene. Ma ei ole kaotanud tema suhtes lootust,” ütleb üks perekonnasõber.

Hiljuti ostsid Michael Douglas ja tema abikaasa Catherine Zeta-Jones uue maja Bedford’is New-Yorgis, kus nad rahulikult omaette olles püüavad raskest haigusest üle saada.