Chaneli uus meestelõhn Bleu De Chanel on saanud Hollywoodi legendaarse režissööri Martin Scorsese käe all väärilise reklaami. Reklaam kujutab piltilusat Prantsuse näitlejat Gaspard Ullieli kehastamas mässumeelset, saatusliku kire küüsi langenud staari, vahendab ajakiri Mood.

Scorsese pole esimene kuulsus, kes teeb koostööd moemaailmaga. Gucci parfüümile Guilty tegi reklaami (peaosas näitlejatar Evan Rachel Woodiga) filmi Sin City režissöör Frank Miller. Louis Vuittoni suvekollektsioonist väntas lühifilmi Zoe Cassavetes. Sofia Coppola lavastas reklaami Diori parfüümile Miss Dior Cherie.

Ulliel on mõistagi rahul, et sai näidelda nii võimsa režissööri käe all — on ju Scorsese Oscari võiduni viinud 17 näitlejat. “Martin Scorsese on režissöör, keda ma olen imetlenud kaua,” ütleb ta. “Ma pean teda kaasaegse filmikunsti üheks kõige suuremaks meistriks. Meie viie tööpäeva jooksul pulbitses ta energiast ja entusiasmist ning me saavutasime midagi, mis tõesti tõuseb teiste parfüümireklaamide seast esile.”
Kuiva seedermänni, greipfruudi ja labdanumi järele lõhnava parfüümi on loonud Chaneli meisterparfümeer Jacques Polge.