2009 aasta juunis avatud peamiselt naistele suunatud uudiste- ja meelelahutusveeb “Gossip.ee” koos inglise keelse sõsarsaidiga “Ohmygossip.com” püüab lähipäevadel 3 miljoni unikaalse lugeja piiri. “Kolmest miljonist unikaalsest lugejast eraldab meid natuke üle 40 000 unikaalse lugeja. Suursündmus peaks aset leidma järgmise nädala alguses,” räägib veebiportaali tegevjuht Helena-Reet Ennet.

“Esimese miljon unikaalset lugejat kogusime 2009 aasta detsembriks. Tänaseks on lugejaskond mitmekordistunud. Järgmise nädala teisipäeval-kolmapäeval tähistame 3 miljoni unikaalse lugeja külastust,” rõõmustab portaali juht Helena-Reet.

Gossip.ee on natuke vähem kui pooleteise aasta jooksul pakkunud mitmekülgset meelelahutust – uudiseid, persoonilugusid, teema-artikleid, spetsialisti abi, fotogaleriisid, välismaiseid tõlekelugusid, küsitlusi ning auhinnamänge. Aasta jooksul on tehtud ligi 500 eksklusiivset persoonilugu-küsitlust Eesti tuntuimate inimestega ning Gossip.ee arhiivis on lugemiseks üle 7000 erineva huvitava artikli.

“Oleme kaalunud tulla välja ka paberkandjal, kuid otsustasime oodata ära euro tuleku, enne, kui selle otsuse vastu võtame. Nii et küsimus, kas ajakiri “GOSSIP” jõuab peagi ka poodidesse-lehepunktidesse, on hetkel lahtine,” paljastab Helena-Reet.

“Ajakiri oleks uus väljakutse aga teema on tundlik, sest maailma ajakirjaturg on tänu reklaamituru kärbumisele kahtlane. Kaalume veel ajakirja plusse ning miinuseid.  See on luksuskaup, mida mõnes mõttes aina vähem vajatkse aga kitsas sihtgrupp siiski tarbib. Oleme paljuski Ameerika-mudeli järgijad, aga see trend on hetkel rohkem internetimeedia suunas. Järgmise aasta alguses selgub, kas tuleme turule ka hooaja ajakirjaga või avardume veelgi rohkem internetis, mis oleks mõnes mõttes kindla peale minek. Ka portugali keelne ning vene keelne turg on minu jaoks ahvatlev,” räägib Helena-Reet.


Loe lisaks:
Gossip Media OÜ meelelahutus- ja uudisteveeb gossip.ee avati eksklusiivse naistele suunatud veebiajakirjana 01. juunil 2009.

GOSSIP.EE pakub mitmekülgset, kvaliteetset ning positiivset lugemist. Kajastame nii Eesti kui välismaa säravaid, edukaid ning põnevaid inimesi; anname ülevaate kõmulisematest ning päevakajalisematest uudistest; räägime kõigest, mis meile huvi pakub – staaridest, meestest, naistest, lastest; kodust ja tööst; seksist ning suhetest; tervisest, toitumisest ning trennist; moest, ilust ja trendidest; kultuurist, reisimisest, hobidest ning üritustest. GOSSIP´ist leiate pikki ja sisukaid persoonilugusid, huvitavaid näpunäiteid ja soovitusi, samuti tuntud inimeste blogisid, spetsialistide nõuandeid ning toredaid pildigaleriisid.

Soovime pakkuda teile mitmekülgset ja maailma avardavat ajaviitelugemist, parimat meelelahutust ning kasulikku, praktilist ning nõuandva ja abistava väärtusega infot! Ole meiega, meiega on hea!