Twiggy oli maailma esimene supermodell, kes esindas firmat Olay reklaaminäona. Nüüd, kui modellist on saanud daam, kel vanust peaaegu 60 aastat, otsutas Olay ta uuesti palgata, et Twiggy neid 12 kuu vältel ajakirjades reklaaminäona esindaks.

Twiggy, kelle päris nimi on Lesley Hornby, suhtus sellesse suurima rõõmuga: “Ma olen ülimalt meelitatud, et saan lüüa kaasa Olay reklaamikampaanias. Nii nagu paljud naised üle maailma, tunnen ka mina, et Olay nahahooldussari vastab täielikult minu naha vajadustele.”

Olay esindaja Sarah Clark kommenteeris: “Me oleme vaimustuses, et Twiggy on taaskord Olay brändiga seotud. Ta on tõeline iluikoon, kes on inspireerinud miljoneid naisi.”

Twiggy modellikarjäär sai alguse aastal 1966, kui toona 16aastane neiu avastati modelliagentuuri bossi Nigel Daviesi poolt. Twiggy sai Inglismaal hetkega kuulsaks modellina, kellel on heitlik välimus. Möödus vaid paar nädalat, kui temast sai Face of 66, hiljem vallutasid Twiggy poisipea ja pikad ripsmed ka kogu New Yorki. Hiljem hakkas Twiggy tegelema näitlemisega ning ta pälvis isegi kaks Golden Globe´i auhinda. Lisaks sellele tegi ta ka poplaulja karjääri ja andis välja mitu albumit.

Aastal 1985 valiti tema nägu 12 kuuks esindama firmat Olay. Pärast koostöö lõppemist jätkas naine näitlejakarjääri. Hoolimata oma vanusest esindab Twiggy siiani muusikat, näitekunsti ja moodi. Meile tunutud teleseriaal “America´s Next Top Model” valis Twiggy üheks oma kohtunikest.