Suvepuhkus on lõppenud ning Lastefond alustab uut hooaega, numbriga 10! Tähendab, tunda on juubelihõngu. Seega annamegi teada, et fondi sünnipäeva puhul toimub 8.-14.novembril Heateo nädal, mis sisaldab endas mitmeid sündmuseid:

10. novembril toimub Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastekliinikus meediaüritus ajakirjanikele ning meediaväljaannete esindajatele, mille raames seatakse lastekliiniku fuajeesse üles soovide galerii. Selle heaks kirjutavad tuntud inimesed haiglas olevatele lastele häid soove ning 10. novembril riputatakse need kliiniku fuajee seintele. Lisaks tehakse maja peal ringkäik ja tutvustatakse seni fondi abiga saavutatut ning räägitakse ka tulevikuplaanidest. Ringkäigu viib läbi lastekliiniku direktor Marika Kirss.

12. novembril korraldame Atlantise konverentsikeskuses tänupeo fondi toetajatele läbi aegade. Plaanis on kunstioksjon, debatt „Milleks heategevus?“, ettekanded, klipid abi saanud lastest ning tänukirjade üleandmine. Õhtu lõpetuseks on õhtusöök Atlantise restoranis ning pärast seda on kõigil võimalik minna Athena keskusse, kus kl 20.00 annavad Tõnis Mägi ja Kärt Johanson Lastefondi juubeli puhul heategevusliku kontserdi.