OHMYGOSSIP — Armumine on imeline – liblikad kõhus, pidev ootusärevus teise nägemiseks ja kõik, mida teine ütleb, on puhas rõõm! Armununa soovitakse kõik hetked veeta kallima käevangus, kirjutab Cosmopolitan.com.

Armununa veedetaksegi kõik hetked koos, kuniks märgatakse, et vaikselt hakkavad individuaalsed huvid kaduma, sõpradega koosolemine asendub kallima musitamisega ja jõusaalitreeningud kodus linade vahel vedelemisega.

Enne, kui hakkad uut suhet esiplaanile seadma, pea meeles, mida spetsialistid soovitavad: uus suhe jääb suurema tõenäosusega püsima siis, kui kohtute kallimaga vaid korra nädalas.

“Paljud sööstavad pea ees suhtesse ja kaotavad end suhteliselt kiiresti,” ütleb suhte- ja tutvumisekspert Jennifer Silvershein.

See on täiesti arusaadav, et uue armastatuga tundub olevat kõige olulisem koos aega veeta, aga liiga tihe koosolemine muutub komistuskiviks. Pidevalt koosolemine jooksutab suhte üsna kiiresti karidele.

Uue suhte puhul tuleb võtta rahulikult, et see ei ohustaks olemasolevaid suhteid, annaks aega mõtlemiseks ja märkaksite võimalikke hoiatusmärke. Üks kohting nädalas aitab neid probleeme vältida ja harvalkohtumisel on palju häid külgi.

Vähem südamevalu
Kui kohtute vaid korra nädalas, ei muutu suhe nii intensiivseks. Kui peaksite lahku minema, pole te jõudnud üksteisesse nii tugevasti kiinduda ja sisse ei jää tühja tunnet – saate üksteisest kiiremini üle.

Põnevus kestab kauem
Harva kohtumise puhul ei saa teisest inimesest isu nii kiiresti täis ja alati on tore järgmisel kohtumisel partneri kohta midagi uut avastada. Kui teil on omavahel palju jututeemasid, löövad sädemed lõkkele, kui uuesti kohtute.

Sa ei muutu kehvaks sõbraks
Sa ei pea sõpradega kohtumisi ära jätma ja sul jagub aega ka kallimaga olemiseks. Kõik võidavad!

Aeg analüüsimiseks
Ilusad hetked purunevad kiiresti, kui märkad, et teine polegi nii romantiline, kui lootsid. Kui kohtute vaid korra nädalas, saad tegeleda analüüsimisega, et kas tegemist on tõeliste tunnetega või tundsid lihtsalt rõõmu, et keegi sulle korraks tähelepanu pööras.

Millal saate “loa” hakata tihemini kohtuma?
“Kui suhe muutub mugavamaks ja loomulikumaks. Sel hetkel, kui tead, et ta on sulle õige ning teie suhe ei mõjuta teisi suhteid,” ütleb Silvershein.

Avafoto: Pixabay

Loe lisaks:

Mida süüa ja mida MITTE süüa enne kohtingule minekut

5 kirjapanemata reeglit kohtingute kohta, mida paljud enesele ei tunnista

Sul seisab ees esimene kohting oma kallimaga – loe kohtinguhoroskoopi, et teada, mida kaaslasest oodata!