OHMYGOSSIP — Enne kui hakkad juuksuri juurde aega kirja panema, peaksid endale mõned olulised asjad selgeks tegema. Juuste tumedaks värvimine ei too endaga enamasti kahju kaasa, küll teeb seda tumedate juuste helendamine, kirjutab Pure Wow.

Siin on 3 olulist teadmist, mis tulevad enne juuksurisse suundumist kasuks:

1. Juuste värvimiseks võib kuluda oodatust rohkem aega
Sõltuvalt muidugi, kui heledaks soovid juukseid saada, võib värvimise protsess kesta tunde. Kõigepealt tuleb juukseid helendada ja seejärel värvida soovitud tooniga. Konsulteeri juuksuriga ja küsi, mida ta arvab, kui kaua võib protsessile aega kuluda, et oskaksid valmistuda.

2. See võib osutuda kulukamaks, kui arvad
Hind sõltub palju sellest, mida soovid juustega üldse teha lasta. Tavaliselt tuleks ette valmistuda, et tumedast heledaks värvimine võib kulukaks osutuda, kuna klassikaline värvimisprotsess kahekordistub – ka siis, kui soovid ainult triipe.

3. Juuste struktuur muutub
Valmistu selleks ette, et värvimine kahjustab juukseid. Juuste helendamise puhul ole valmis, et juuksed muutuvad kuivemaks. Kui teil on loomulikult libedad ja õhukesed juuksed, võib vähene kuivus heaks osutuda, sest see lisab juustele kohevust ja tekstuuri. Kui teil on loomulikult aga kuivad ja lokkis juuksed, siis võiksite selle asemel kaaluda läike lisamist, mis annab juuksetoonile vunki ja veidi särtsakama tulemuse.

Juustele aitab elujõudu lisada E&S Magneesiumiga Hair Energy Maximus+ peanaha sprei. Loe toote kohta täpsemalt ja osta SIIT.

https://www.instagram.com/p/BxJthOkA9Rf/

Avafoto: Pexels/Pixabay

Loe lisaks:
Vau, kui lihtne nipp, kuidas tühja veepudeli ja fööniga lopsakad juuksed saada – VIDEO!

KÕIK, mida pead teadma, kui värvid juuksed PASTELLtooni + FOTOD!

10 NÕUANNET, kuidas juuksed väga pikaks kasvatada