OHMYGOSSIP — Armurõõme nautides soovitakse, et partner viibiks mõtetega olevikus ja naudiks kogu protsessi täiel rinnal. Küsitluses selgub, et nii kahjuks pole ja naiste mõtetes liiguvad samal ajal hoopis teised inimesed, kirjutab Metro.

Olgu kohe etteruttavalt ära mainitud, et tegu on vaid küsitlusega, mille tulemus ei peegelda kogu elanikkonna vastuseid. Niisiis ei pea kohe oma naist kahtlustama, et just tema kolleegist unistab. Sekslelusid tootev firma Lovehoney koostas küsitluse, et teada saada, kellest naised vahekorra ajal fantaseerivad ja kus nende mõtted üleüldse viibivad. 46% naistest ja 42% meestest fantaseerivad vahekorra ajal hoopis kellestki teisest. Võiks arvata, et naised kindlasti unistavad samal ajal mõnest musklis Hollywoodi staarist, aga tegelikult on nende peas hoopis töökaaslane. Küsitlus paljastas lisaks, et mitmete naiste fantaasia saabki teoks – 8% naistest ja 2% meestest maanduvadki töökaaslase või bossi voodisse.

Avafoto on illustratiivne: Pexels/Pixabay

Loe lisaks:
AVAMEELNE INTERVJUU suhteprobleemidest. 47-aastane Mika seksib vaid korra aastas: Enim igatsen lähedust ja seda, et keegi mind vajaks

UURING: Kõrges eas seksimine mõjub naistele suurepäraselt! Meestele aga isegi ohtlik

Panin ükskord seksika pesu selga ja mehe kommentaar oli: MIS kaltsud need veel on?