OHMYGOSSIP — Meghan Markle´i ja prints Harry beebi on sündinud, aga me ei tea uue ilmakodaniku kohta mitte midagi muud, kui ainult tema sünnikaalu – 3,26kg. Mis puudutab vastsündinu nime, siis see tehakse teatavaks alles mõne päeva pärast, kirjutab Town and Country.

Kuna kuninglik perekond järgib traditsiooni, jagame teiega ajakava, millal eelmiste beebide nimed teatati.
Prints George´i nime tehti Twitteris teatavaks 2 päeva peale tema sündi.

Traditsiooni järgides teatati printsess Charlotte´i nimi samuti 2 päeva peale tema sündi.

Kolmandal korral oodati lausa 4 pikka päeva, enne kui prints Louis´i nimi teatavaks tehti.

Kui arvad, et kuningliku perekonna uute liikmete nimed võiksid kohe ikkagi avalikuks saada ja 2-4 päeva ootamine on põhjendamatu, siis loe edasi.

Prints Charles ja printsess Diana teatasid prints Williami nime alles nädal peale tema sündi. Kuninganna ootas oma poja prints Charles´i nime teatamise aga hoopis terve pika kuu. Seevastu sai prints Harry nimi teatatud juba 24 tundi peale tema sündi. Kokkuvõttes võib öelda, et nime avalikustamine võib võtta aega 24 tundi kuni 30 päeva.

Kui osade jaoks võib see tunduda üsna dramaatilisena, siis tegelikult on see kuninglikus perekonnas täiesti tavaline. Perekond soovib värske ilmakodanikuga omavahel enne tutvuda, kui maailmale teatatakse.

Paljud on praeguses prints Harry ja Meghan´i beebi sündimise olukorras teinud hulganisti spekulatsioone, mis vastsündinu nimeks saada võiks. “Kuninglikul perel lasub suur vastutus, mis puudutab uue liikme nimetamist ja ma usun, et nad tahavad oma valikus olla 100% kindlad, enne kui see ajalukku kinnitub,” ütleb kuninglike uudiste kommentaator Victoria Arbiter. Nagu traditsioon ette näeb, saab nimi olema tihedalt seotud prints Harry ema ja isaga (printsess Diana ja prints Charles). Praeguse seisuga arvatakse, et nime valiku hulka kuuluvad: Arthur, James, Albert, Spencer, Henry, Philip, Charles ja Alexander.

Üks, mida kindlalt teame: beebi ei saa printsi tiitlit, kui just kuninganna ei muuda reegleid nagu ta tegi seda Kate´i ja William´i laste puhul. Aastal 1917 lõi prints Harry vanavanavanaisa George V reegli, et kuningliku pere liikmete tiitlid saavad olema limiteeritud. Kui neid korraldusi järgida, tuleks prints Harry ja Meghan´i poja tiitliks krahv Dumbarton.

Avafoto: Prints Harry ja Meghan Markle/Youtube

Loe lisaks:
PALJU PALJU ÕNNE! Prints Harry ja Meghan Markle´i beebi on sündinud

KUNINGLIKE perede teimelised, kes võtavad ühel päeval trooni üle + FOTOD!