OHMYGOSSIP — Ameerika modell, näitleja ja telenägu Brooke Burke (47) on tuntud oma hea keha poolest, mis on tema enda loodud fitness programmi parim reklaam ja paljude naiste eeskuju, kirjutab Forbes.com.

Igatsed inspiratsiooni? No vaata siis 47-aastase Brooke Burke´i keha! Varasemalt ka Blayboy´s poseerinud modell ja telenägu on nelja lapse ema ja fitness-guru, kelle keha on paremas vormis, kui iial varem.
Burke soovib innustada ka teisi naisi, et nood hoolitseksid oma keha eest ning ta jagab häid treening- ja toitumisnippe oma programmis Brooke Burke Body.

Foto: Brooke Burke/Instagram

2017. aastal väljaantud fitness-app on muutunud ülipopulaarseks, kuna need võimaldavad kodus treenimist. App sobib suurepäraselt kiire elutempodega emadele, sest need sisaldavad lühikesi, ent efektiivseid treeninguid just soovitud kehaosadele. Trenni pikkused vahelduvad 5-30 vahel ja neist võib kokku kombineerida erinevaid kombosid. Treeningvahendeid pole põhimõtteliselt üldse tarvis.
“Tean, et on miljon põhjust, miks mitte trenni teha. Paljudele on see ajapuudus. Lühemad treeningud tähendavad seda, et kasutad trenni tegemiseks vähem aega, aga saad sellest hoolimata paremaid tulemusi. Aeg ei ole enam takistus,” põhjendab Burke.

Foto: Brooke Burke/Instagram

Treeningud sisaldavad ka HIIT trenne ehk siis kõrge intensiivsusega treeninguid, mis mõeldud rasvapõletuseks. Lihastreeningud on vahelduvad, et jaguks põnevust. “Oluline pole trenni pikkus, vaid see, kuidas saad lihase selle ajaga sinna seisu, et see saab intensiivselt treenitud. See muudab keha.”

Võib-olla arvad, et Burke´i on õnnistatud heade geenidega, aga tegelikult pärineb ta perekonnast, kus on aastaid kaaluga võideldud. Nooremana polnud Burke´il kaloritest sooja, ega külma, aga nüüd on keha eest hoolitsemine talle number 1. Ta ütleb, et on nüüd paremas vormis, kui paarikümnesena. “Naised peavad õppima oma keha armastama, olgu nende eeskuju milline tahes. Me peame muutma oma sisemisi dialooge,” arvab Burke. Kiirdieete naine ei soovita. Ta soovitab lihtsalt süüa tervislikult – kala, kana, punast liha, palju salatit, suppi ja aedvilju ning ta ei väldi häid rasvu. Ta minimeerib hoopis suhkruid, süsivesikuid ja valmis toite. Vett ja teed joob palju ja hommikuid alustab ikka kohvi ja trenniga. Ta sööb 5x päevas. “Saladus on see, et tuleb leida toidud, mida naudid. Heas vormis püsimisel on oluline see, mida sööme,” ütleb naine ja lisab, et ta ei pane päris kõigele kätt ette. “Kui soovin pitsat ja klaasikest veini, siis võtan selle. Annan endale vabadust elu nautida ja see on osaliselt ka põhjus, miks treenin.”
Tervislik eluviis on talle tohutult oluline, sest ta haigestus kunagi vähki. Naine rõhutab, et tervislik eluviis ja varakult avastatud diagnoos päästab elusid.

Avafoto: Brooke Burke/Instagram @ brookeburke

Loe lisaks:
Kolm Soome fitness-kaunitari teenisid üle 100 000 euro – KUIDAS nad seda tegid?

Sotsiaalmeedia soosituim fitness-kuninganna Kayla Itsines sünnitas tütre ja ütleb, et endise vormi taastamine pole talle prioriteet + FOTOD ja VIDEOD!

Miljonid naised ihalevad Michelle Lewin´i keha. OTSID motivatsiooni? Siit leiate hulgaliselt lihtsaid harjutusi koduseks trenniks!