OHMYGOSSIP — Egas enam polegi kaugel see aeg, kui saab jälle suvekingad või plätud jalga panna, sest ilmad muudkui soojenevad. Me jagame teile head nipid, kuidas suvehooajaks jalad korda teha, et need näeksid suvesandaalides värsked ja hoolitsetud välja, kirjutab Pure Wow.

Tee jalgadele vanni
Täida vann sooja veega ja raputa sinna veidike eukalüpti ja meremineraali vannisoola (vaata SIIT), mis muudab jalanaha pehmeks. Vannisoola omadused lõõgastavad tallalihaseid, stimuleerib vereringet ja jätab jalgadele mõnusa värske tunde.

Kasuta jalaviili
Jalavann on naha mõnusalt pehmeks muutnud, misjärel haara jalaviil või mõni muu kivilaadne toode, millega surnud naharakud eemaldada. Pea meeles varvaste küljed hõõruda ja küünealused puhastada.

Korrasta vabaküüned
Kui oled eelnevalt varbaküüned lakkinud, siis nüüd eemalda see lakk. Selleks, et surnud naharakud küüneümbrusest eemaldada, võta vana hambahari. Kasta hambahari vette ja hõõru harjaga küüneümbrused puhtaks.

Kreemita jalgu igal õhtul
Kohe, kui oled dušši alt välja tulnud, kuivata jalad ja pane ka neile kreemi. Jalatallad unustatakse tihti kreemitada, aga liigne kuivus ongi just see, mis põhjustab kandade lõhenemist.

Vali sobiv küünelakk
Suvesandraalid paljastavad meie varbaid, mistõttu vali kindlasti õige küünelakk. Värsked, erksad värvid nagu punane, roosa ja koralltoonid on alati moes. Samuti jätavad hea efekti kreemjad toonid ja koobaltsinine, sest need loovad naha ja küünte vahel kontrasti.

Avafoto: Pexels/Rawpixel

Loe lisaks:
Kas isepruunistaja jättis naha laiguliseks? Anname nõu, kuidas olukord lihtsasti päästa + VIDEO!

5 MÄRKI sellest, millal on õige aeg vahetada vana jooksujalats uue vastu

UURING: Mida kõrgemad kingad, seda enam mehed naistele appi tõttavad