OHMYGOSSIP — Austraalia-Kreeka juurtega Kayla Itsines ja tema kihlatu, Sweat treeningrakenduse asutaja, Tobi Pearce said õnnelikeks vastsündinud beebi vanemateks.

Kayla Itsines postitas oma Instagrami kontole foto, millel on koos beebi ja tema isa. Värsked lapsevanemad on kahtlemata õnnelikud ja otseloomulikult ka fännid. Beebi sündis siia ilma keisrilõike abil.

Allikas: Kayla Itsines/Instagram

Kayla tegi terve raseduse vältel mõõdukat trenni ja sõi tervislikult, et lapseootusaeg ja sünnitus kergelt kulgeks. “Kui ka varem oled olnud liikuv inimene, ei tasu raseduse pärast paigale jääda. Kõige tähtsam on oma keha kuulata – selline trenn, mis tekitab head tunnet, on okei! Oluline on, et südamelöögid ei tõuseks üle 150,” jagab personaaltreener Hanna Grönvall nõu. Ka Kayla rõhutas iga treeningvideoga, et trenni tuleb teha täpselt tunde järgi.

Allikas: Tobi Pearce/Instagram

Kayla Itsines´i ja Tobi Pearce´i Instagrami kontosid jälgides näeb, kui oluline on neile perekond ja pisike “muffin” nagu kõhubeebit hellitades kutsuti, oli perekonda väga-väga oodatud.
Kayla Itsines´i treeningkavasid jälgitakse üle kogu maailma – ka Eestis.

https://www.instagram.com/p/BwS1LnuBFBZ/

https://www.instagram.com/p/Bvuj-7mBRgO/

Avafoto: Tobi Pearce ja Kayla Itsines/Instagram