OHMYGOSSIP — Igaüks soovib, et teda tunnustatakse paarisuhtes. Üks naine koges pidevat ebakindlust, aga tema mehe öeldud sõnad on jäänud nii tugevasti kummitama, et naine ei tea enam, mida ette võtta. Ta otsustas abi küsida veebilehelt Reddit, kirjutab Mirror.

Naine on olnud oma mehega abielus 6 aastat ja teab, et tema rinnad on väikesed. Üldiselt õpiks abikaasa sellist asjaolu aktsepteerima, aga tema mees mitte.

“Oleme olnud abielus 6 aastat ja tean, et mu rinnad on väikesed. Mulle on see okei, aga mees on mitu korda soovitanud rinnasuurendusoperatsiooni. Ma ei soovi lõikust ja kogeda sellega seonduvat valu. Mul on täpselt sama väiksed rinnad nüüd nagu olid kohtumise ajal, ei mõista, miks ta nüüd seda mulle soovitab. Kas minu pahameel on õigustatud? Olen üritanud talle öelda, et olen oma rindadega rahul nagu nad on, aga ta ei usu. Ma ei soovi end ebakindlana tunda, aga vaikselt hakkab nii minema.”

Naise sõnul on mehe pea hakanud kiilanema, mis ei ole naisele absoluutselt probleem, aga mehele on. “Ta on hakanud rääkima, et tahaks omale lasta juukseid siirata, et ei kiilaneks enam. Ta räägib sellest nagu vahetuskaubast, et kui mina läheksin rinnasuurendust tegema, siis tema läheks vastutasuks juuksesiirdamisse. Ta näeks juustega tõenäoliselt parem välja, aga armastan tema välimust täpselt sellisena nagu on.”

Kogu see olukord on mõjutanud nende seksuaalelu, mis on ebakindluse tõttu vähenenud. Inimesed on oma kommentaaridega suhteliselt üksmeelsed.

Toome teieni mõned kommentaarid:
“Sul on täielik õigus olla mehe peale solvunud. Ta peaks sind armastama just sellisena nagu oled.”
“Lõpeta nüüd! Kas oled küsinud mehelt, miks see talle nüüd probleemi valmistab?”
“Tal on ilmselt mingisugune vanusekriis. Täiesti idiootne, et ta peegeldab oma ebakindlust naisele. Te peaksite asjast päris tõsiselt rääkima.”

Avafoto on illustratiivne: Pexels/Leah Kelley

Loe lisaks:
Mees plaanis tüdruksõpra kosida, aga siis juhtus see õudne asi!