OHMYGOSSIP — Prints Harry ja Meghan Markle´i elus on palju toimumas. Nad mitte ainult ei valmistu kohe-kohe oma esimese lapse sünniks, vaid tundub, et paar võib kaaluda suurt edasiliikumist, vahendab Glamour.

Kahe reporteri Tim Shipman´i ja Roya Nihhhah´i sõnul nähakse Sussexi hertsogile ja hertsogiriigile ette suurt rahvusvahelist tööd, mis võib paari jaoks ette kujutada peale beebi sündi välismaale kolimist. Sihtkohaks võib olla tõenäoliselt Aafrika.

“Arutelud on varases staadiumis, kuid plaan on leida uus viis nende pehme võimu kasutamise jaoks, tõenäoliselt Aafrikas,” jagas allikas. Minek toimuks millalgi aastal 2020. See äraolek ei hoiaks paari kuningriigist kaua eemal – arvatakse, et piisab 2-3 aastasest äraolemisest. Samal ajal töötaks paar oma heategevusülesannete kallal ja edendaks Ühendkuningriiki. Aafrika poleks prints Harry ja Meghan´i jaoks  sugugi võõras paik, sest nad armusid Botswanas, aastal 2016. Samuti veedeti mesinädalad Ida-Aafrikas. Palee ise pole plaane veel kinnitanud. Kensingtoni palee ametnik jagas järgmist avaldust: “Igasugused hertsogi ja hertsogiriigi tulevikuplaanid on selles staadiumis alles spekulatiivsed. Tulevaste rollide kohta ei ole otsuseid vastu võetud. Hertsog jätkab oma praegust rolli.”

Aga teate, mis selles väljaandes puudub? Täielik eitamine väite suhtes, et paar kusagile liikumas on.

https://www.youtube.com/watch?v=KtL6-qFIvkg

Avafoto: Prints Harry ja tema abikaasa, Sussexi hertsoginna Meghan (Kensington palace/ Alexi Lubomirski )

Loe lisaks:
KUNINGLIKE perede teismelised, kes võtavad ühel päeval trooni üle + FOTOD!

Lugu sellest, kuidas 21. sajandi kuninganna Elizabeth II sotsiaalmeedia alates Twitterist Instagramini omaks võttis