OHMYGOSSIP — The Royal Court kinnitas Rootsi meediale, et prints Daniel on niivõrd haigestunud, mistõttu tuleb mitmed sündmused tühistada, vahendab NordenBladet.com.

Alles selle nädala alguses nähti Rootsi prints Danieli oma iga-aastasel ettevõtluspäeval ja ta tundus täie tervise juures olevat. Kolmapäeval pidanuks prints Daniel osalema organisatsiooni “Sõbrad” üritusel, mis tegutseb Stockholmi Grand Hotel´i kiusamise vastu. Printsil tuli üritus viimasel minutil üles öelda. Kolmapäevasel üritusel plaanis osaleda 60 äri- ja kodanikuühiskonna esindajat ning teemadeks oleks olnud kiusamise vastased ja ennetavad meetmed.

The Royal Court kinnitas riigi ajalehes, et prints on haigestunud. Ajalehes kirjutati: “Prints pidi kohtumise katkestama haiguse tõttu.”, samuti mainiti, et prints ei saanud kahjuks kokkuleppes osaleda. Kaudselt vihjatakse, et haigus ei ole tõsine ja printsi haigus ei mõjuta loodetavasti edaspidiseid üritusi. Järgmine suurem üritus on planeeritud 24.aprilli peale, kui minnakse külastama Solna Jalgpalliliitu.

Daniel on Rootsi prints, Västergötlandi hertsog. Ta on Rootsi kroonprintsessi Victoria abikaasa alates 19. juunist 2010. Prints Daniel on varem tegutsenud personaaltreeneri ja ettevõtjana.


Avafoto: Rootsi prints Daniel/Youtube