OHMYGOSSIP — Kohtingule minekuks valmistumisel ei tule jälgida ainult seda, mida selga panna, vaid ka kuidas enesetunne on. See, mida sööd enne kohtingut, on suur mõjutaja, kuidas end kohtingu ajal tunned, välja paistad ja lõhnad, vahendab Become Gorgeous.

Osad toidud on sellised, mida ei tohiks enne kohtingut üldse süüa. Alla on kirjutatud näited, mida võib ja mida ei tasu suhu pista.

Ära söö neid toiduaineid:

Friteeritud toidud
Friteeritud toit sisaldab palju rasva, mis venitab seedeprotsessi. Röhitsused ja kõhupuhitus on kohtingu üks ebameeldivamaid tegevusi.

Küüslauk
Küüslaugu lõhn võib jääda lausa mitmeks päevaks püsima, kui oled seda hiljuti söönud. Kui soovid kohtingul värskena lõhnata, ära söö küüslauku vähemalt 24 tundi enne kohtumist.

Piimatooted
Kui küüslaugust tekkiv lõhn pole meeldiv, siis piimatooted teevad sinuga umbes sama. Lisaks lõhnale tekivad seedeprobleemid.

Oad ja erinevad kapsalised
Oad, brokkoli, lillkapsas ja teised on tervisele väga kasulikud, aga põhjustavad enne kohtingut õhupallitunnet.

Kommid ja nätsud
Enne kohtingut tasub liigset suhkrut vältida. Kui aga manustad liigselt sorbitooli, võid kogeda kõhulahtisust.

Toiduained, mida süüa enne kohtingut:

Täisteraleib
Kui sööd liiga palju proteiini ja kiudaineid ilma süsivesikuteta, võib hingeõhk ebameeldivalt lõhnama hakata. Kõige lihtsam lahendus on täisteraleiba süüa.

Kalkun
Kui oled veidi ärevil, tasub kalkuniliha süüa. Kalkunis on palju L-trüptofaani, mis aitab organismil toota serotoniini. Hiljem oled rahulik ja lõdvestunud ning suudad partnerile keskenduda.

Tume šokolaad
Kui oled kohtingueelselt veidi pinges, ampsa tükike 70-75% kakaosisaldusega šokolaadi. Tume šokolaad vähendab stressihormoone ja suurendab serotoniini.

Õun
Õun mõjub hingeõhule hästi. Õun aitab hambakatu vastu ja suurendab süljeeritust, mis vähendab halba hingeõhku.

Roheline tee
Selle asemel, et end kohviga ergutada, proovi rohelist teed. Joo tassike teed toidu kõrvale, sest see aitab hingeõhu lõhna parandada ja hoiab samas energilisena.

Avafoto: Pexels/Ella Olsson

Loe lisaks:
5 kirjapanemata reeglit kohtingute kohta, mida paljud enesele ei tunnista

Sul seisab ees esimene kohting oma kallimaga – loe kohtinguhoroskoopi, et teada, mida kaaslasest oodata!

KOHTINGUIDEED, millega palju raha kokku hoida, aga topelt lõbutseda!