OHMYGOSSIP — Prantslaste uuringus selgus, et mehed tõttavad esimesena appi neile naistele, kes on jalga pannud kõrge kontsaga kingad. Kõrged kingad aga ei mõjuta naiste suhtumist üksteisesse mitte kuidagi, vahendab Cosmopolitan.com.

Kõrgete kingade mõju sai mitmeid moodi ja korduvalt testitud. Esimeses uuringus olid naistel jalas madala tallaga jalanõud, 5 ja 9 cm kõrgused kontsakingad. Naised palusid tänaval 270 mehe ja 180 naise käest abi. Kõrgete kontsade kandjad said kiiremini abi, aga nais-abistajaid ei mõjutanud jalanõud kuidagi.
Teises uuringus kandsid naised jälle madalaid, kontsaga kingi ja veidi kõrgema kontsaga jalanõusid ning kukutasid, mees- või naisabistaja läheduses maha taskuräti. Hiljem, kui taskurätti oldi kukutatud 360 korda, selgus tõsiasi, et jälle on mehed need, kes aitavad meelsamini pigem kõrgetel kontsakingadel naisi ja naisabistajate puhul polnud taas vahet, mida jalas kanti.
Uuringud jätkusid veel kolmes erinevas baaris, välja selgitamaks kui kaua läheb 36-l mehel aega, enne kui nad lähenevad üksinda istuvale naisele, kes kannavad madalaid jalanõusid või kontsakingi. Tulemus oli täpselt samasugune eelnevatele: mida kõrgemad kingad, seda rutem mehed neile lähenesid.
Kõrged kingad muudavad jalad seksikaks ja mehed tunnevad atraktiivsete naiste vastu huvi. Naiste jalanõud avaldavad meeste käitumisele suurt mõju.

Avafoto: Pelxels/Kelly Samuel

Loe lisaks:
5 NIPPI, kuidas kontsakingi kandmata ikkagi pikk välja paista + VIDEO, kuidas kingi mugavamaks muuta

See, milliseid jalanõusid mees kannab, paljastab tema iseloomu + FOTOD!

15 ETTEKÄÄNET, mida paljud naised kasutavad uute rõivaste ostmiseks