OHMYGOSSIP — Väga paljud naised soovivad, et mehed oleksid neist pikemad. Nüüd on see lausa sentimeetrites välja selgitatud, kui palju peab mees naisest pikem olema, et suhtesse õnne tagada, vahendab Daily Mail.

Küsitluses osales 2000 täiskasvanut, kus selgus, et 70% vastanutest on meelsamini suhtes, kus mees on neist pikem. Suur osa naistest soovib endale meest, kes on neist täpselt 12,7cm pikem.
Selgub, et vaid ühele kümnest vastajatest oli meelepärane temaga samapikkune kaaslane. Kaaslase leidmisel on pikkus väga oluline, küll aga ütles 24% naistest ja 35% meestest, et neile ei mängi kaaslase pikkus mingisugust rolli. Uuring paljastas, et 83% naistest ja 89% meestest on oma praeguse kaaslase pikkusega väga rahul. Vaid 14% naistest ütles, et sooviksid oma praegusele mehele pikkust veidi juurde lisada.
“Lühidalt öeldes, suurus on oluline. Suhtes on rohkem romantikat, kui mees on naisest 12,7cm pikem,” ütleb uuringu eestvedaja ja sõnab, et hea eeskuju on Suurbritannia paar prints William ja Catherine.
Uuringu läbiviija siiski tunnistab, et isegi, kui igaüks omab ideaalset pikkust on omavaheline tõmme kõige olulisem. “Kõikide varasemate uuringute kohaselt ei ole suurus tegelikult kõige olulisem, kui tegemist on tõelise seksuaalse tõmbega. See sõltub paari aususest, avatusest ja lõõgastunud olekust intiimsesse suhtesse,” ütleb esindaja.

Avafoto: Pexels/Rosie Ann

Loe lisaks:
UURING: See on põhjus, miks mõni inimene ei näi üldse vananevat

UURING: Loe, kuidas rahaasjad seksuaalelu mõjutavad

UURING: Nüüd on teada, miks naistele just SELLISED mehed meeldivad