OHMYGOSSIP – Pole veel otsustanud, mida lähedastele pühadeks kinkida?! Meil on hea kingiidee! Toeta kodumaist väiketootjat ning osta käsitsi valmistatud kvaliteetseid ja loodussõbralikke hooldustooteid. Elisheva & Shoshana on pisike pereettevõte, mis toodab kvaliteetsest Eestist pärit toorainest kehahooldustooteid – käsitööseepe ning vannisoolasid. Vaata nende tootevalikut siit: elishevashoshana.com

Pühade ajal on neil OHMYGOSSIP´il lugejate jaoks ka kingitus! Kasuta nende veebipoest shoppamisel sooduskoodi OHMYGOSSIP ning saad kõigilt toodetelt /kogu ostukorvilt  -15% soodustust!

Tooted:

Piparmündi ja Magneesiumkloriidi vannisool (250g)

Elisheva & Shoshana käsitsi valmistatud “Piparmündi ja Magneesiumkloriidi vannisool” on laia toimespektriga antibakteriaalne ja põletikuvastane vannilisand. Soolavannide tegemine suurendab verehulka, mis võib oluliselt aidata kroonilise väsimussündroomi puhul. Infektsioonid ja toksiinid põhjustavad kehas veepuudust. Meresool võimaldab kehal imendada rohkem vett ja see on kasulik lümfisüsteemile, lisaks osaleb osmootilistes protsessides ja puhastab seetõttu tõhusalt rakke. Magneesiumkloriid (MgCl₂) võib aidata leevendada järgmisi vaevusi: depressioon, astma, lihsaspinged, unehäired, krambid. Naturaalne piparmündiõli (Mentha Avensis Leaf Oil) aitab külmetussümptomite ja peavalu leevenduseks.

E&S´i “Piparmündi ja Magneesiumkloriidi vannisool” omab tugevat rahustavat mõju kesknärvisüsteemile, mõjub hästi kõrgendatud ärrituvuse korral, tugevdab närve ning omab tõhusat lõõgastavat toimet. Kaunis prestiižses pakendis vannisool kaunistab teie vannituba ning on hea kingitus hoidmaks nii teid kui teie poolt armastatud inimesi.

Lavendli ja kristallsoola vannisool (250g)

Elisheva & Shoshana käsitsi valmistatud “Lavendli ja kristallsoola vannisool” on laia toimespektriga nahka toitev, rahustav ja enesetunnet tõstev looduslik vannilisand. Sisaldab palju antioksüdante, mis pakuvad kehale lisakaitset ning aitavad saavutada ja hoida tervislikku kehakaalu. Kristallsool sisaldab ligi sada inimkehale vajalikku looduslikku mineraali, reguleerib rasunäärmete tööd, kiirendab vereringet ning on antibakteriaalse toimega. Lavender (Lavandula angustifolia) tugevdab kapillaaride seinu, vähedab nahaärritusi ja aitab võidelda nahaprobleemidega, mõjub noorendavalt ning toimib loodusliku rahustina. Omab head mõju enesetundele, sest reguleerib kortisooli (peamise stressihormooni) taset veres.

Eukalüpti ja mineraalidega vannisool (250g)

Elisheva & Shoshana (E&S) käsitsi valmistatud “Eukalüpti ja mineraalidega vannisool” on stimuleeriva, värskendava ja keskendumisvõimet soodustava toimega. Eukalüpt (Eucalyptus) toetab hingamiselundite tööd ning on tõhus lihaste lõdvestaja peale treeningut, vähendab valu ja põletikku. Meremineraalid sisaldavad 90 erinevat mineraali ja mikroelementi, mis aitavad eemaldada organismist toksiine, reguleerivad rasunäärmete tööd ning hoiavad naha noore ja värskena.

Eukalüpti ja mineraalidega vannisool on tõhus, kestab kaua ning jätab jalad ja keha meeldivalt lõhnama. Kaunis prestiižses pakendis unikaalne vannisool kaunistab teie vannituba ning on hea kingitus hellitamaks nii teid kui teie poolt armastatud inimesi.

Kreemine Kohvi ja argaaniaõli seep (80-95g)

Elisheva & Shoshana (E&S) käsitsi valmistatud “Kohvi ja argaaniaõli seep” on meeldiva kohvi aroomiga, kreemise, niisutava ja toitva koostise ning nahka puhastavate ja kaitsvate omadustega nahasõbralik pesuvahend nii kätele kui kehale. Tsertifitseeritud talupidajatelt pärit Rootsis röstitud kohv annab seebile looduslikult kreemja värvi, rahulikku hommikukohvi päev läbi meenutava hea lõhna ning eemaldab õrnalt vananenud naharakud muutes naha pehmeks ja siledaks. Seebis sisalduv Põhja-Afrikas looduslikult kasvava haruldase argaaniapuu (Argania spinosa) seemnetest pressitud kõrgkvaliteetne argaaniaõli on tugevalt niisutava ning antibakteriaalse toimega.

E&S´i luksuslik “Kohvi ja argaaniaõli seep” on tõhus, kestab kaua ning jätab käed ja keha meeldivalt lõhnama. Kaunis prestiižses pakendis unikaalne kvaliteetseep kaunistab teie vannituba ning on hea kingitus hellitamaks nii teid kui teie poolt armastatud inimesi.

Pojengi ja kristallsoola seep (80-95g)

Elisheva & Shoshana (E&S) käsitsi valmistatud “Pojengi ja kristallsoola seep” on meeldiva pojengi aroomiga, puhastavate ja kaitsvate omadustega nahasõbralik pesuvahend nii kätele kui ihule. Kristallsool sisaldab ligi sada inimkehale vajalikku looduslikku mineraali, reguleerib rasunäärmete tööd, kiirendab vereringet ning on antibakteriaalse toimega.

E&S´i luksuslik “Pojengi ja kristallsoola seep” on tõhus, kestab kaua ning jätab käed ja keha meeldivalt lõhnama. Kaunis prestiižses pakendis unikaalne kvaliteetseep kaunistab teie vannituba ning on hea kingitus hellitamaks nii teid kui teie poolt armastatud inimesi.

Parfüümseep, mis sobib igapäevaseks kasutamiseks kätele ning 2-3 korda nädalas kehale.

Õrn Võilille ja kitsepiima seep (80-95g)

Elisheva & Shoshana (E&S) käsitsi valmistatud “Võilille ja kitsepiima seep” on õrn, lõhnatu, toitva koostise ning nahka puhastavate ja kaitsvate omadustega pesuvahend nii kätele kui kehale. Eestimaa puhastelt põldudelt kogutud võilille õied lisavad seebile kauneid kollakaid ja rohekaid looduslikke värvilaike, tehes igast seebist justkui pisikese kunstiteose. Võilille (Taraxacum officinale) peetakse üheks võimsaimaks Põhjamaiseks ravimtaimeks. Kitsepiim on aga tuntud kui looduse eliksiir, mis sisaldab rohkelt A, B6, B12 ja E vitamiine, millel on oluline roll naharakkude uuenemisel ning proteiine, mis aitavad nahalt eemaldada aknet tekitavaid baktereid.

E&S´i luksuslik “Võilille ja kitsepiima seep” on nahasõbralik, tõhus ja kestab kaua. Sobib hästi ka õrnale ja tundlikule nahale. Kaunis prestiižses pakendis unikaalne kvaliteetseep kaunistab teie vannituba ning on hea kingitus hellitamaks nii teid kui teie poolt armastatud inimesi.

Sobib igapäevaseks kasutamiseks.

 

https://www.instagram.com/p/Bq2V1XkH9QJ/

https://www.instagram.com/p/Bq2Tp38nUF-/

https://www.instagram.com/p/Bqu2f7tHT9-/

https://www.instagram.com/p/Bq2TGr6HOu_/

https://www.instagram.com/p/Bq2SsLRH7bu/

https://www.instagram.com/p/Bq2OjxlHH5P/

https://www.instagram.com/p/BqzGkGrnqpM/

https://www.instagram.com/p/Bqu6vWWnVNf/