OHMYGOSSIP — Kasutad juba pikka aega Tinderit, aga pole ikka veel omale kaaslast leidnud? Me vist teame, milles asi olla võib! Soovitame sul muuta oma profiili, vahendab Glamour.

Meredith Golden on naine, kes teenib elatist inimeste profiilide parandamisega sotsiaalmeedias. Golden´i töö kannab 100% vilja ning peale tema nõuandeid saadakse alati kohtingukutseid. Selleks, et ka sinu Tinderi konto rohkem õnnestumist toodaks, loe läbi need nõuanded, mida kindlasti vältima peaks.

Unelmate kaaslase omadused
Kui kirjeldad oma profiilis unelmate kaaslast, selekteeritakse kohe välja need, kes kirjeldusele ei vasta. Selle asemel tasub oma profiilis kirjeldada tegevusi, mis sinule huvi pakuvad. Võid üllatuda, millise inimese leiad – ehk siis ole avatud meelega.

Väldi negatiivsust
Samamoodi nagu sa ei peaks nii väga keskenduma unelmate partneri omadustele, ei tasu kirjeldada ka olukordi, mis ärritavad või millist inimtüüpi sa iial ei taluks. Golden´i sõnul on kõige parem moodus vältida kindlaid väljendusi “vihkan” või “ei talu” ja selle asemel kirjutada asjadest, mis sulle meeldivad.

App´i kasutamine nädalalõppudel
Glamour´i sõnul on lausa üllatav, kui palju inimesi kasutab Tinderit just nädalavahetusel. Golden soovitab seda mitte teha, sest sellisel moel jätab atraktiivne vallaline mulje, et ta elus ei toimu mitte midagi põnevat laupäeva õhtul.

Iseendast rääkimine
Selle asemel, et ainult iseendast rääkida, oska ka teise kohta küsida. Küsi küsimusi, mis on seotud tema profiiliga (võta sealt teemasid, mille osas ta huvi kirjeldab).

Veidrad naljafotod jäägu Instagrami
Tutvumise profiilile sobivad enim rõõmsameelsed ja õnnelikud fotod, mis annavad edasi positiivset olekut. Golden usub, et teise inimese soov sinu profiili meeldivaks lisada tulenebki sellest, milline energia õhkub.

Tõsisematest teemadest rääkimine enne, kui pole päriselus kohtunud
Igaüks soovib teisele endast rääkida erilisi asju, aga oluline on ajastus. Näiteks ekskallimast ja peredraamast rääkimine võiks nihkuda pikalt edasi, kuniks olete enne päriselus kohtunud ja üksteise kasvatusega tutvunud.

Ei julge sõpradelt nõu küsida
Isegi, kui sul pole plaanis endale profiilikoostajat palgata, on igasugune nõu abiks. Uuringud on näidanud, et teise inimese valitud fotod on tihti palju paremad, kui me ise valiks. Golden ütleb, et sõber võib isegi märgata potensiaalset kaaslast, keda me ise poleks vaadanudki. Golden soovitab abi paluda ka abielus olevalt sõbralt, kes mõistab paremini kokkusobivuse nüansse.

Avafoto on illustreeriv: YouTube/DominicDeAngelis

 

Loe lisaks:
UURING: Kas suhtumine “oleme teineteisele loodud” rikastab või hävitab suhet?

Loe, mis läheb nihu, et naised ei huvitu peale esmakohtingut enam edasisest suhtlusest

VIDEOUUDIS! Vaata, kuidas reageerivad mehed, kui kohtingule tuleb tunduvalt korpulentsem tüdruk, kui end välja reklaamitud