OHMYGOSSIP — Punane huulepulk on juba aastakümneid hea klassika, millega ka tänasel päeval mööda ei saa panna…aga äkki siiski saab? Punaseks värvitud huuled näevad välja stiilsed vaid juhul, kui need on täiuslikult värvitud ning sobivad kokku ülejäänud välimusega, vahendab Marie Claire, Style Motivation.

Kirgas punane on elegantne ja sobib täiuslikult peomeigiks. Punane huulepulk väljendab kandja võimukust, stiili ja edukust. Punased huuled on lihtne viis anda näole juurde noorust ja see toon paneb silmad ning naha särama.

Punaste huulte puhul peaks ülejäänud meik olema tagasihoidlik ja klassikaline. Huulevärvi pealekandmine ja piirjoonte tegemisel on oluline korrektne lõpptulemus.

Esimeseks sammuks tuleb huuled korralikult niisutada, sest muidu ei jää tulemus piisavalt lopsakas ning näib krobeline. Veendu, kas su huuled vajavad koorimist või piisab lihtsast niisutavast võidest. Järgmiseks tuleb huulte aluspind spetsiaalse aluskreemiga ette valmistada ning kergelt puuderdada, et huulevärv huultele kinnituks ja sealt mujale ei valguks. Järgmisena huulte kontuurimiseks pliiatsijoon (ja kerge toonimine huultel) ning seejärel saabki juba värvi peale kanda.

Avafoto on illustreeriv (Instagram/Denitslava Makeup)

 

Loe lisaks:
Lopsakad, seksikad ja kaunid huuled koduste vahenditega!

Make up: Tee endale kaunid glitter-huuled!

Ajutised huuletäitesüstid: Cinderella lips