OHMYGOSSIP — Kohtingutel käimine on üsna huvitav periood. Kui inimesed on kohtinguperioodil,  kaasneb sellega teatud etikett. Kõige parem on end enne kohtingut etiketiga kurssi viia, vahendab Huffington Post.

Lisaks teistele kohtinguga kaasnevatele reeglitele, on veel need 5 reeglit, mida pole kirja pandud, kuna sellest ei taheta rääkida.

1. Teie nõudmised muutuvad vastavalt sellele, kui huvitatud isikust olete
Isegi, kui tahad mõelda, et välimus ei mängi rolli, siis teatud määral mängib ikka küll. Täpsemalt öeldes talud isiku ebasobivat käitumist paremini, kelle suhtes tunned füüsilist või muud tõmmet, kui isiku, kelle vastu ei tunne üldse midagi.

2. Kohting lõppeb tihti ebaõnnestumisega
Paljud mõtlevad, et kohting on nagu teadus ise. Tegelikult see ei ole teadus. Tõenäosus, et kellegi enda kõrvale leiate, sõltub lihtsalt ajastusest ja õnnest. Ajastus on kõige võti.

3. Mängud
Kõik mängivad “mänge”, olgu siis tegemist kas ühise arve maksmise või ootamisega, kes oma tundeid esimesena väljendab.

4. Kohtingutel käimine muutub mingi aja pärast juba tüütuks
Sa kas oled vallalisena rahul või õnnetu, muutub kohtingutel käimine mingil ajaperioodil stressirohkeks tegevuseks, sest tulemust tuleb liiga kaua oodata. Ollakse tüdinud järgnevatest olukordadest: armud inimesesse, kes isegi ei märka sind; inimene, kellega kohtud, on juba hõivatud; inimene kasutab sind mingil eesmärgil ära; panustad suhtesse, aga teine osutub mölakaks; pead kedagi tõrjuma, sest ei tunne ta vastu samu tundeid; sind petetakse või jäetakse maha, kuna kaaslane leidis kellegi parema.

5. Keegi pole oma esimesel kohtingul tema ise
Potensiaalse kaaslasega tasub alati olla aus, aga paljud ei kipu esimesel kohtingul kõike kaarte avaldama. Iseenda keskmes olemine ei tähenda seda, et peaksid enda kohta kohe kõike rääkima.

Avafoto: Unsplash

Loe lisaks:
Sul seisab ees esimene kohting oma kallimaga – loe kohtinguhoroskoopi, et teada, mida kaaslasest oodata!

Loe, mis läheb nihu, et naised ei huvitu peale esmakohtingut enam edasisest suhtlusest

KOHTINGUIDEED, millega palju raha kokku hoida, aga topelt lõbutseda!