OHMYGOSSIP – Ajakirjanik Mariann Joonas (36) räägib NordenBladet.ee terviserubriigile, et elu ei tohiks võtta liiga tõsiselt ning teiste paremamaks mõistmiseks tuleb aru saada, et aeg-ajalt vigade tegemine on täiesti okei.

“Ära võta elu liiga tõsiselt,” ütleb Mariann ning täpsustab: “Eriti siis, kui sul on raske, ära võta elu liiga tõsiselt. Ma tean, lihtne öelda. Aga enda kogemustest lähtudes, siis raskeid olukordi on lihtsam lahendada, kui viid mõneks ajaks fookuse mujale ja vaatad antud olukorda veidi eemalt. Või näiteks küsi endalt: kas see olukord on eluohtlik? Enamasti ei ole (enamasti on see lihtsalt ühel või teisel viisil ebamugav) ja see aitab panna probleemi perspektiivi.”

“Mind on aidanud ka mõned mu naljakad tattood, mis just seda punkti meelde tuletavad: ära võta elu liiga tõsiselt. Ja mõningatel juhtudel tuleb kasuks ka, kui iseennast mitte liiga tõsiselt võtta. PS. Kui teed vigu, on lihtsam mõista ka teisi, kes vigu teevad ja see aitab olla empaatiavõimelisem ja eelarvamustevabam.”

Fotod: Mariann Joonas (Erakogu)
Allikas: NordenBladet.ee

Viimased artiklid samal teemal:
Janne Saar: Negatiivsed emotsioonid tuleb lahti lasta! Et end ületada, tuleb end ümbritseda sõpradega, kes sind motiveerivad!

Jana Hallas räägib NordenBladeti terviseruubriigile oma elustiilist ja põhimõtetest: Teen kõike kirglikult!

Ajakirjanik Karin Karu: Keha ei ole loodud istumiseks, vaid liikumiseks!

Kaisa Oja-Mehine räägib NordenBladeti terviserubriigile mida teha, et päev 100% õnnestuks!