OHMYGOSSIP — Uuring paljastab, et see kooslus on midagi imelist ja mõjub naisele ligimeelitavalt. Lisaks hindavad naised oma tulevases kaaslases kõrgelt seda, kuidas too lemmikloomaga käitub, vahendab ABC.net.au

Erinevate haridusasutuste teadlastel on hüpotees, et vabad ja vallalised naised jälgivad enim, kuidas potensiaalne partner lemmikloomaga käitub. 1210 kohtingulkäijat pidas lemmiklooma olemasolu tähtsaks. Vastanutest 61% olid naised.

“Naiste jaoks olid olulised vihjed, mis tulid nähtust, kuidas kaaslane lemmikloomaga käitus – järeldati, kas temaga on hiljem lihtne või raske suhtes olla,” ütlesid teadlased. Uuringus küsiti muuhulgas ka seda, kas vastaja võiks minna kohtingule isikuga, kellele üldse lemmikloomad ei meeldi. Suur osa naistest vastas eitavalt, aga meeste hulgas olid vastused jagunenud pooleks. Naiste jaoks võib mehe lemmikloomalembus viidata potensiaalsele vanemaks olemisele.

“Tundub, et naised on partnerite omaduste suhtes nõudlikumad: naised kulutavad märgatavalt rohkem energiat hindamaks mehe võimet pakkuda ressursse nii talle, kui järelkasvule, sealhulgas mehe emotsionaalset siduvust,” järeldasid teadlased.

Avafoto on illustreeriv. OHMYGOSSIP

Loe lisaks:
UURING: MEES, loe, mida arvab sinust naine, kui kasutad deodoranti

UURING: Nüüd on teada, miks naistele just SELLISED mehed meeldivad

UURING: Sellised mehed on kodutöödes rohkem abiks