OHMYGOSSIP — Ketendava ja pidevalt kiheleva peanahaga on ebamugav elada. See pole kindlasti vajalik – tuleb leida enda peanaha tüübile vastav šampoon, vahendab NewBeauty.

Skandinaaviamaades on küllaltki palju sellist aastaaega, kus pea tuleb peita mõnusa mütsi sisse sooja. Võib jääda tunne, et juuste eest polegi tarvis eriliselt hoolitseda, sest need jäävad nagunii varjatuks. Tegelikkuses tuleb lisaks juustele ka peanaha eest hoolitseda ja täpselt samamoodi nagu ülejäänud keha eest. Peanahk vajab samuti aeg-ajalt koorimist ning niisutust.
Peanaha seisundit mõjutab nahatüüp, kliima, toitumine, eluviis (näiteks stress võib lisada rohkem sügelustunnet) ja loomulikult juuksehooldustooted. Iluteemadel arutlev veebileht NewBeauty tõstab esile The Body Shop´i ingveri šampooni, mida müüjakse toodete kodulehe sõnul iga 5 sekundi tagant üks pudel. Tootekirjeldus lubab vähendada kõõma ja rahustada peanahka. Šampoon sisaldab ingverijuurt, kase- ja valge paju ekstrakte, pantenooli ja Ausa Kaubanduse Programmi mett. Niisutavana mõjuvadki just Etioopia mesi ja pantenool.

https://www.instagram.com/p/BfgGhG8HK-t/?taken-by=thebodyshop

Avafoto: OHMYGOSSIP

Loe lisaks:
NIPP, kuidas kuivšampooni mõju kauem säiliks + VIDEOõpetus!
7 põhjust, miks juuksehoolduses kasutada kookosrasva