OHMYGOSSIP – “Blogis on viimasel ajal vaiksem olnud ja põhjus selleks on lihtne – nagu te näete on blogi aadress ja kujundus muutunud. Nüüdsest kuulub mariliisanger.com NordenBladeti alla, mis on üks Skandinaavia suurimaid meediakontserne ning selle üle on mul väga hea meel. Olen viimastel päevadel postitusi uuendanud ja parandanud, lisanud pilte ja nüüd peaks kõik postitused ilusti töötama. Vaja on veel vaid Facebooki postituste lingid ära muuta, et ka need õigesse kohta suunaks,” kirjutab NordenBladet´i uus blogija Mariliis Anger oma lehe mariliisanger.nordenbladet.ee verivärskes postituses.

Seoses sellega, et ma kolisin, siis muutus ka mu email ja nüüdsest saab minuga ühendust mariliis@nordenbladet.com. Peale selle, et mu blogi kuulub nüüd NordenBladeti alla, siis kirjutan ka artikkleid OHMYGOSSIP´ile ja neid, mis seni ilmunud, näete SIIT.

Mul on ääretult hea meel nende muutuste pärast ja loodan, et ka teie olete sama õnnelikud ja elevil kui mina!

Rääkides tänasest riietusest, siis kuna täna oli õues lausa “suvi” (-20 asemel -8 :D), siis pidin seda kohe ära kasutama ja lõpuks oma uue kasuka selga panema. Enamasti Hiinast tellides karvased kasukad ja vestid näevad tõeliselt jubedad välja ja ma väldin nende tellimist. Millegipärast otsustasin riskida kui seda kasukat nägin ja ma olen enam kui rahul. See on imepehme ja lendlev ja varukad on ka normaalse pikkusega – täielik võit!


Toodete lingid leiate SIIT!
Jälgi Mariliis Angeri NordenBladet´i blogi aadressilt: mariliisanger.nordenbladet.ee