OHMYGOSSIP  — Võiks ju arvata, et rahakoti paksusel või pangakonto sisul pole seksuaaleluga mingit pistmist, aga see on vale arusaam. Uuringute ausad vastused paljastavad kogu tõe selle kohta, kuidas rahakogus ka voodielu reguleerib, vahendab Women´s Health.

Ajakiri Money koostas üle 1000 abielus oleva inimese seas küsitluse, et välja selgitada, milline seos on rahal ja seksil. All on küsitluse ja teiste uuringute tulemused, mis viitab, et rahakoti paksus ikkagi mõjutab ka magamistoas toimuvat.

1. Võrdne sissetulek, kuumem seks
51% vastanutest ütles, et nende voodielu oli tõeliselt hea ja kuum, kui osapooled teenisid enamvähem samasugust palka. Meeste jaoks oli seks sellisel juhul kohe eriti hea, kui partner teenis sama palju või veidi rohkemgi.

2. Rahaprobleemidest tulenevad tülid ajavad seksiisu üldse ära
Suur tüli on põhjuseks, miks ei teki tunnet seksida. Küsitlus paljastab, et paarikeste kõige tihedamaks tüliallikaks ongi just rahaasjad ja see muudab intiimsuse totaalselt nulltasemele. Rahast tulenev stress muudab seksi ebamugavaks.

3. Kulutad enim aega rahast mõtlemisele, kui seksile
Teie pangakontol võib olla rohkem tegevust, kui magamistoas. 60% vastanutest tunnistasid, et kontrollivad kontoseisu tihemini, kui seksivad.

4. Mida suurem palk, seda rohkem seksi
International Journal of Manpower ajalehes ilmunud uuring paljastas, et neli korda nädalas (või rohkemgi) seksimine oli seotud suurema palgaga. Konkreetset põhjust sellele ei osata öelda.

Avafoto on illustreeriv: Instagram/@bonniestrage