OHMYGOSSIP — Mehed on otsustanud naistele nõu anda, mis muudab nende meelest vahekorra ülimalt vastupandamatuks, vahendab Cosmopolitan. Enamasti jääb kõlama, et naine võiks olla enesekindlam, julgem ja avatum.

Ajakiri Cosmopolitan koostas kuni kolmekümne aastaste meeste hulgas küsitluse, mille abil välja selgitada parimad seksiga seotud nõuanded naistele. Need on järgmised:

1. “Ole nii enesekindel, kui võimalik. Sellisel moel saan ka mina oma ebakindlusest üle ja naudin vahekorda täielikult. Tea, millal anda ohjad mulle üle, aga võid ka ise domineeriv olla, kui soovid. Dominantsi tasakaal on vaieldamatult vastapandamatu,” ütleb 22-aastane Harrison.
2. “See on võrratu, kui oled minu peal ja liigutad oma puusasid kiiresti ja jõuliselt,” ütleb 28-aastane Dustin.
3. “Ära karda olla otsekohene ja küsi, mida soovid: fantaasiad, tegevused, asendid,” julgustab 36-aastane Graig.
4. “Ära karda öelda meestele, mida soovid, et me teeks. See on erutav, kui teame, et teeme midagi sellist, mida naudid,” ütleb 33-aastane Brian.
5. “Ära unusta suuseksi!” tuletab 21-aastane Tanner meelde.
6. “Suudle, puuduta ja hoia meist kinni. Armasta meid,” ütleb 27-aastane Gabriel.
7. 23-aastane Daniel annab naistele sellist nõu: “Räägi meile. Kasulikum on ise välja öelda, mis sulle meeldib ja mis mitte. Kui teeskled orgasmi vaid seepärast, et me end paremini tunneks, ei ole sellest kellelegi tulu.”
8. “Veendu, et me saaksime aru, kui naudid. Kui sa ei taha rumalaid asju hõigata, anna kuidagigi märku, et mees saaks aru, kas ta teeb head tööd. Näiteks: Ära lõpeta!” ütleb 19-aastane Ryan.
9. “See pole mingi rammutest, ehk siis pole vaja mehe peenist nii kõvasti pigistada, kui käega rahuldad,” juhendab 24-aastane Tom.
10. “Vaata suuseksi ajal silmadesse. See on parim osa, aga paljud naised unustavad selle,” meenutab 29-aastane Johnny.
11. “Ole julge ja avatud rohkemale, kui ainult kahele asendile,” ütleb 21-aastane Ryan.
12. 22-aastase Andrew nõuanne kõlab nii: “Pane jalad mehe ümber ja tõmba teda endale lähemale.”
13. “Ära karda peale tulla. See muutub nii tüütuks, kui ainult mees peab peal olema,” julgustab 18-aastane Wayne.

Avafoto on illustreeriv: Pexels/Pixabay