OHMYGOSSIP — Soome nr 1 draamakuninganna Cheyenne Järvinen´il tuli hiljuti teha tegemist politseiga, vahendab Seiska. Väidetavalt oli tegu olnud arusaamatusega, sellegipoolest käituti temaga täpselt samamoodi nagu teiste kodanikega, kes poes vahele jäävad.

Avalikkusele tuli vihje, et Cheyenne Järvinen oli jäänud oma kodulinna Prismas näppamisega vahele. Kohale kutsutud politsei võttis kaunitari endaga kaasa. “Jah, see peab paika,” kinnitab Cheyenne kahetsusväärsel toonil, püüdes end õigustada, et tal polnud plaanis midagi varastada. “See oli puhas õnnetus.”

https://www.instagram.com/p/BdxbHhsjjGk/?hl=fi&taken-by=fabuliciouscc

Asi sai alguse sellest, kui Cheyenne suundus ostukäruga kaupluse meigiosakonda. “Oli plaanis palju osta, seepärast vajasin ostukäru. Meigiosakonnast soovisin osta meigipliiatsi, aga kartsin, et see võib kärust välja kukkuda,” seletab Cheyenne. “Niisis panin pliiatsi taskusse. Olen sedasi varemgi teinud ja alati maksnud.” Sedasi oli plaanis ka seekord teha. “Ostud makstud, asjad pakitud, avastasin, et pliiats on kogemata taskusse ununenud. Samal ajal saabusid juba turvatöötajad ligi ja küsisid, kas mul on meigipliiats ikka veel taskus.” Cheyenne sõnul ei hakanud turvaväravad ka häiret andma.

https://www.instagram.com/p/BZljNcrl3yd/?hl=fi&taken-by=fabuliciouscc

“Turvamehed ilmselt olid mu liikumist juba kaameratest jälginud.” Selgitused ei aidanud ja kaunitar viidi nõuetekohaselt turvaruumi. “Nad ütlesid, et kutsuvad politsei. Mõtlesin siis, et HALLOO, kas see veidi liiale ei lähe?” imestas Cheyenne. Politseid saabusid kohale ja viisid naise kohalikku politseijaoskonda. “Seejärel lasid nad mu minema. Ütlesid vaid, et mulle ei jää sellest mingit märget, ega saa ka trahvi, aga soovivad mulle sellega väikese õppetunni anda,” ütleb Cheyenne. “Suhtusin asjasse huumoriga, kuna see tundus kõik nii jabur. Ma pole enne politseiautos istunud…tegin seal isegi foto!”

Cheyenne õppis olukorrast, et ei pane poes enam iial midagi taskusse. See oli tema jaoks väga piinlik kogemus, aga teisalt veidi ka põnev.

https://www.instagram.com/p/BBchjH-Q2kl/?taken-by=fabuliciouscc

https://www.instagram.com/p/BbjvnZ8jkBE/?taken-by=fabuliciouscc

https://www.instagram.com/p/BPh45sal8UA/?hl=fi&taken-by=fabuliciouscc

Avafoto: Cheyenne Järvinen (Instagram/@fabuliciouscc)
Allikas: Seiska.fi