OHMYGOSSIP — Elu on liiga lühike, et tundeid varjata või tagasi hoida, kirjeldab MSN Lifestyle. Mis takistab sul kohe öelda, mida tunned ja mida ta sulle päriselt tähendab?

Sa ei tea iial, kui kaua oma kallima inimesega veel aega veeta saad. Seetõttu võta tavaks iga päev öelda talle need 6 asja, et hiljem ei kahetseks.

1. Ma tõesti sooviksin…
Oma soovide ja vajaduste välja ütlemine ei ole isekas või pealetükkiv. Suure tõenäosusega lähevad sinu soovid kaotsi, kui neist ei räägi. Su kaaslane on kindlasti tänulik, et räägid talle otsekoheselt, mis teeb sind õnnelikuks.

2. Ma olen kõigi hulgast sinu valinud
Partnerlus on suhe, mille valid iga päev enda ellu kestma. Mitte miski pole parem, kui see, et oled oma partneri näol valikuga rahul, isegi kui muud asjad elus ei suju. Ütle oma kallimale, et tema olemasolu ja armastus teeb sind õnnelikuks.

3. Ma armastan sind
Sul on kindlasti põhjused, miks oma kallimat armastad. Tema nutikus, huumorimeel, välimus või mõni muu omadus, mis sind kohtumisel jalust niitis. Lisaks nendele omadustele keskendu ka pisematele üksikasjadele igapäevaelus. Ütle talle näiteks, et armastad tema tobedaid nägusid, kui näiteks hapukurgi purki lahti keerab.

4. Ma hindan sind
Juba pikemat aega kestnud suhe leiab mugava rütmi. Teil on isegi filmiõhtu osas välja kujunenud tegevuste jaotus – kallim paneb snäkid valmis ja sina otsid Netflixist midagi vaatamiseks. Sellised argipäevased rollid muudavad suhte unikaalseks. Ütle kallimale, et sa hindad tema kohalolu oma elus.

5. See tegi mulle haiget, ära enam nii tee
Elu on liiga lühike, et vimma pidada. Ütle kallimale, kui ta on sulle oma teoga haiget teinud. Nii saate asjad kohe lahendatud, enne kui see hullemaks paisub. Loodetavasti pole see lause, mida iga päev ütlema peab.

6. Sa meeldid mulle
Armastus on ilus, aga meelitused on veel kenamad. “Ma armastan sind” kuulmine võib pika peale kujuneda harjumuseks ja ei tekita enam erilist reaktsiooni. Kui aga ütleksid vahelduseks “sa meeldid mulle”, näitab see austust ja imetlust.

Avafoto: OHMYGOSSIP