OHMYGOSSIP – “See poleks mitte esimene kord, kui Ekspress Meedia oma lugejaid skandaalimaiguliste ja mitte päris tõeste lugudega vürtsitab. Ent kas tõesti meediaettevõte, kus Mallukas (Mariann Treimann) ise aastaid töötab ning ärile klikke kogub, esitab naisele ebareaalse rahalise süüdistuse? Ei esita! See on vaid reklaamitrikk! Palju õnne Malluka fännidele, kes te oma eeskuju pimesilmi usaldate ja juhile järgnete – tundub, et teie üle tehakse vaid nalja,” räägib Mallukat tundev lugeja Ohmygossip.ee´le.

“Enda blogis lugejatele täismahus tasuta Igor Mangi horoskoopi jaganud Eesti edukaim blogija Mallukas ehk Mariann Treimann peab Maalehele kahjutasu maksma 6000. Naine avaldas sotsiaalmeedia vahendusel suurt ahastust, et kust see krõbe summa leida ning ootamatul kombel tõttasid fännid talle appi,” kirjutab Publik.ee ning kõik meediakanalid, kus Mallukas ise töötab. Esmaklassiline reklaam ning lugejate petmine, arvestades seda, et videoblogis pigistatakse välja isegi pisar. Mallukat ootab tema enda sõnul kahjunõue 5320 eurot + õigusabikulud 1104 eurot.

Korraga aga teatab Maalehele väidetavalt kopsaka summa võlgnev Mallukas, et ei soovi fännide annetusi. “Muidugi ei soovi ta seda raha, sest keegi ei nõua temalt sellist summat ning keeruline oleks pärast seletada, kuhu raha läks,” räägib lugeja.

Mallukas ise tunnistab nii oma blogis Mallukas.com kui Facebooki fännilehel, et tegi märkimisväärse vea ning ei eita oma vale käitumist. “See on minu sitt ja ma pean selle ise ära lahendama,” teatab ta oma videoblogis. Mariann usub, et saab siiski Ekspress Meediaga kokkuleppele ning 2. veebruariks 6424 eurot välja käima ei pea ning põrutab, et kui vaja siis ei oleks ka kohtusse minek asi mida kangesti kartma peaks: “Laias laastus see kohtusse minek ei ole ka asi, mida peaks kartma. Tegelikult kohus ongi ju õiguse määraja,” avaldab blogija.

“Palju õnne, said kõvasti odavat kajastust aga väga haige viis kuidas endale reklaami teha ja lugejaid petta! Fakt on see, et Maalehel pole mingit juriidilist alust sellist summat küsida ning Mallukas (aastaid ka Õhtulehes töötanud inimesena) ei ole mitte eile sündinud, et ei teaks kuidas meedias asju kajastada võib või ei või ning mis trahve reaalselt esitada saaks. See on kokkumäng,” kirjuta Ohbmygossip.ee´le Mallukat lähedalt tundev isik ning palub sellele kelmusele joon alla tõmmata.

Seotud lood:
Mallukas lükkab ümber kuuldused, justkui oleks tegemist petuskeemiga: On ka neid, kes kahtlustavad, et maakera on lapik