OHMYGOSSIP – Pole tähtis, kas olete üliõpilane, kodune ema või lihtsalt keegi, kes jälgib väga täpselt, mida ta ostab – siin on minu 6 soovitust, kuidas näha välja stiilne piiratud eelarvega.

Osta mitmekülgseid esemeid
Üks parimaid viise, kuidas säästa ja õppida piiratud eelarvega elama, on osta mitmekülgseid esemeid. Mitmekülgne ese on midagi, mida saab kanda paljude erinevate asjadega – näiteks selle asemel, et suvel osta paar rohelisi teksapükse, kaalu pigem hoopis valgete pükste ostmist, sest neid saad kanda ja kombineerida palju rohkemate esemetega.
(PS! Loe milline on hea baasgarderoob ja mitmekülgsed esemed SIIT)

Külastage kaltsukaid
Ärge alahinnake kaltsukaid ja aardeid, mida neist võib leida. Ma ei külasta neid küll väga tihti, aga kui mõnda juhtun, siis 50% ajast leian ma asju, millel on jätkuvalt sildid küljes. Kasutatud riiete poest võite leida midagi, mida olete pikka aega soovinud ja seda võileiva hinna eest. Samas saate kindlad olla, et teie riided on unikaalsed ja te ei pea ka muretsema, et kellelgi teisel oleks täpselt see sama asi seljas.

Oota allahindlusi
Sul tegelikult ei ole ju vaja seda jakki täpselt sel samal hetkel osta kui nad selle stangele riputavad. Selle asemel oota pisut. Hetkel on käimas väga suured allahindlused poodides ja hiljuti ostsingi endale 88€ maksva mantli hoopis 24€ eest.

Laena ja vaheta
Kui sul on mõni sõbranna/pereliige, kes kannab sinuga samas suuruses riideid, siis võite omavahel neid vahetada. Või isegi kui te ei kanna ühte suurust, siis võite ikkagi kaubelda ehete, kottide jms.

Oska sobitada aksessuaare
Erinevate aksessuaaride kandmine võib ühele ja samale komplektile anda hoopis teise väljanägemise.

Külasta uusi poode
On kerge oma mugavustsooni jääda ja külastada vaid tuttavaid poode, milles müüdavate asjade stiili sa juba tead. Teine kord astu sisse sinna poodi, millest sa tihti lähed mööda, aga millegi pärast kunagi ei külasta – võid sealt nii mõndagi huvitavat, mida sa ei osanud oodatagi, leida!

Avafoto: Mariliis Anger