OHMYGOSSIP — Väikelapsed võtavad paljudel juhtudel vanemate käitumismudeleid endale üle. Üheks populaarseks teemaks on meikimise õpetused video näol – ka väikelapsed on sattunud sellest vaimustusse, vahendab Yahoo! Lifestyle.

Kohe eriti suurde vaimustusse on sattunud kõigest 3-aastane Liriana, kelle Instagrami videod on üsna populaarseks saanud. Ühes populaarseimas videos paneb ta näole puuderkreemi, lauvärve, põsepuna, ripsmetušši ja huulepulka. Lõpptulemus on tõesti muljetavaldav (kliki Instagrami video käima).

https://www.instagram.com/p/Bab1aweHjcl/

Liriana ema Suella sõnul palub tütar muusika käima panna ja hakkab mängima. “Ta meigib end algusest lõpuni ise. Mina istun lihtsalt kõrval ja filmin, kui ta omi asju ajab,” ütleb tüdruku ema. “Liriana armastab kõike matkida, mida mina teen. Ta võrdleb sõna otseses mõttes minuga kõike: riided, meik, juuksed! See on nii lõbus ja ta on selline olnud juba alates 1,5-aastasest saati,” paljastab ema.

https://www.instagram.com/p/BapgnMlHHYe/?taken-by=liriana_dilan

Praeguseks kõige enim populaarsust kogunud video avaldati esmakordselt möödunud oktoobris. Paar nädalat hiljem jagas kuulus meigikunstnik Huda Kattan seda omakorda enda kontol, kus seda vaadati üle miljoni korra. Jõulude ajal jagati sama videot MyMakeupCover´i Instagrami lehel. Kuna videot on väga palju vaadatud ja kommentaare saanud, jagunevad arvamused kahte leeri. Üks osa jumaldab Liriana meisterlikku annet ning nii mõnigi täiskasvanu on videost abi saanud ja end paremini meikima õppinud. Teised jällegi on seda meelt, et tüdruk on meikimiseks liiga noor. Ollakse arvamusel, et neiu võiks meikimise asemel huvituda hoopis näiteks joonistamisest või ujumisest. Arvatakse, et lapsel tuleks lasta olla laps ja tegeleda vastavate harrastustega. Mõni arvab lisaks, et vanemad võiksid lapsele õpetada, et ka loomulik ilu on kaunis.

https://www.instagram.com/p/BZ18FJ2Hr1i/?taken-by=liriana_dilan

Negatiivsed kommentaarid olid Liriana emale alguses ärritavad ning ta asus tütre hobi kaitsma. “Minu tütar ei ärka üles ja ei hakka end meikima. Ta vaid armastab mängida sedasi ning minul pole sellega probleemi, kuna me kõik oleme väiksena sedasi mänginud,” kaitseb ema. Ema sõnul filmiti videosid pere enda lõbuks ja talle teevad haiget kommentaarid, justkui ta oleks püüdnud oma tütrega äri teha. “Ma ei usu, et ükski ema sooviks oma lapsele sellist negatiivsust, tegemist on lihtsalt lõbuga,” rõhutab Suella. Ühtlasi soovib ema, et rahvas ei võtaks asja nii tõsiselt. Õnneks pooldajaid jagub!

Avafoto: Liriana (Instagram @ liriana_dilan)