OHMYGOSSIP – Prints Harry ja tema kihlatu Meghan Markle andsid BBC ajakirjanik Mishal Husain´ile pika eksklusiivse intervjuu, kus lahkavad oma suhet ning muuseas paljastavad, et astuvad 2018.aastal igavesse liitu.

Paar avaldas, et nende tutvus sai alguse nende ühise sõbra poolt korraldatud pimekohtingul. Prince Harry polnud Meghanist tolle päevani midagi kuulnud. “Olin ilusti üllatunud kui Meghanit kohtasin,” ütles prints Harry, et Meghan jättis talle silmapilkselt väga positiivse mulje.

Meghani sõrmes ilutseb Prints Harry enda disainitud kollasest kullast sõrmus, mida muuseas kaunistavad ka Printsess Diana´le kuulunud teemandid. “Tahan, et ema oleks sellel teekonnal koos meiega,” avalikustas sõrmuse tagamaid Prints Harry.

Briti Kuningakoda andis pressiteate vahendusel teada ka, et Meghan vahetab kirikut ning samuti kodakondsust. Prints Harry ja näitlejannast Meghani pulmatseremoonia toimub 2018. aasta maikuus St. George’i kabelis Windsori lossis. Pulma lillede, muusika, peo ja tseremoonia eest maksab kuninglik perekond. 36-aastane Meghan on protestantliku kiriku liige, ent Harryga abiellumiseks peab astuma anglikaani kirikusse.

Prints Harry ja Meghan Markle teatasid kihlusest 27. novembril.

Avafoto: Prints Harry ja tema kihlatu Meghan Markle  (väljavõte YouTube´i videost)