OHMYGOSSIP – 2017/2018 aastal on mul plaan Ohmygossip.fi lehega aktiivsemalt tegeleda ning natukene ümberkorraldusi teha. Nagu juba varasemalt öeldud, liitusid OHMYGOSSIP lehed Skandinaavia meediakontserniga ning lähema aasta jooksul viime kõik Ohmygossip lehed NordenBladet´i alla. Tahaksin Ohmygossip.fi lehele leida rohkem vahvaid blogijaid (kirjuta mulle, kui tahad meiega liituda!) ning ühiskonna ja poliitika teemad jätta NordenBladet.fi lehele. Eesti lehtede struktuur on suures jaos paigas ning sama on plaan teha ka Soome ja Rootsi lehtedega.

Kuna meie kaasautorid, tõlgid, koostööpartnerid jne. elavad kõik erinevates kohtades üle Skandinaavia, siis ühiseid koosolekuid teeme suhteliselt harva. Parim viis selleks on minu meelest väljasõit – olgu siis Eestis, Soomes, Rootsis või kaugemal. Enamasti pean koosolekuid inimestega üks-ühele mõnes hotellis või restoranis, see on siiani olnud kõige tõhusam. Mu suur unistus on muidugi, et ühel ilusal päeval avan Eestis, Soomes ja Rootsis eraldi kontorid, ent hetkel pole see rahaliselt võimalik ega mõistlik. Samuti on mul suur unistus, et saaksin hakata selliseid välisreise kus ernevad NordenBladet´i toimetuste töötajad osalevad regulaarselt korraldama. Praegu teen aktiivselt koostööd Maroko ja Iisraeli turismiministeeriumite ja turismibüroodega – väga meeldivad inimesed ja professionaalselt tegutsevad! Siiani on meie koostöö sujunud väga hästi ja loodan seda koostööd veelgi laiendada. NordenBladet on mitmekülgne platvorm, mis lisaks päevauudistele, poliitikale ning tervise- ja koduteemalistele uudistele on suure rõhu pannud turismile. Skandinaavlased armastavad reisida ning erinevaid reisilugusid ning turismialast infot otistakse meie mitmekeelsetest portaalidest palju. Samuti armastavad inimesed meelelahutust ning kõrgelt hinnatakse blogijate arvamusi-arvustusi, mille leiab NordenBladet´i alla kuuluvatelt Ohmygossip- lehtedelt.

Eelmisel aastal viisin mitmed töötajad ja koostööpartnerid erinevatele reisidele Marokosse (Agadir´i) ning reisid olid väga vahvad. Minuga samal Agadiri reisil oli Ohmygossip.ee kaasautor ja Ohmygossip Couture´i pikaajaline modell Marianna Link ja Ohmygossip.fi blogija Tuija Järvinen. Tahtsin väga, et tuleks ka Ohmygossip.ee Soome-Eesti suuna tõlk ja kaasautor Marju Rõmmel aga ta pidi pisikese pojaga koju jääma. Teisele reisile ma ise minna ei saanud, ent sinna saatsin kolm koostööpartnerit. Selle aasta Maroko reis on plaanitud Ohmygossip.fi raames, ning sinna tuleb koos minuga taas Ohmygossip.fi blogija Tuija, siis Ohmygossip.fi Eesti-Soome suuna tõlk Risto ning Estella Elisheva, kes tegeleb OHMYGOSSIPteen arendusega. Plaan oli, et tuleb ka Ohmygossip.fi blogija Pia Sarkkinen, aga teised töökohustused ei lasknud tal tulla. Marokosse (Marrakechi) sõidame Helsingist läbi Stockholmi ning tagasiteel proovime ära Norwegiani Marrakech (RAK)- Helsingi (HEL) otselennu. Aga Maroko reisist täpsemalt juba järgmistes postituses!

Loe eelmise aasta Maroko reisist SIIT, SIIT, SIIT ja SIIT

Allpool mõned minu tehtud pildid Ohmygossip´i kaasautoritest Mariannast ja Tuijast meie eelmise aasta reisil :-)











Fotod: OHMYGOSSIP/Helena-Reet Ennet
Allikas: NordenBladet.ee