OHMYGOSSIP – “Kõik saates osalejad on väga huvitavad ja võimekad inimesed. Me ei näe teiste sooritusi enne, kui alles eetris olevas saates. Sellepärast puudub meil ka info üksteise sooritustest. Saame kõik hästi läbi, ” räägib Ohmygossip.ee´le endine Tartu diskor ning praegu tervendaja ja bioenergeetikuna töötav Ervin Hurt TV3- s jooksvast “Selteltnägijate tuleproovi” saatest.

Ohmygossip otsustas uurida, kuidas mees oma selgeltnägija andeid arendab, kas tal on mõne maagia vormi ees hirme ning kas esoteerikaga on tema suguvõsas ka varem tegeletud. “Kõige suurem areng on toimunud saate salvestuste jooksul. Sellised ülesanded on olnud väga arendavad ja avanud minu uusi külgi,” jääb Hurt oma oskuste arendamisest rääkides napisõnaliseks ning suuri paljastusi teha ei soovi. Küll aga rõhtuab mees, et püsib rangelt valguse poolel ning musta maagiaga ta rinda ei pista: “Must maagia on see, mida ma ei praktiseeri.”

Ervin räägib, et tema suguvõsas on eriliste võimetega inimesi olnud teisigi ning tema ema on ka praktiseeriv selgeltnägija: “Minu suguvõsas on ja on olnud selliste võimetega inimesi küll. Minu ema Luule on praktiseeriv ravitseja ja selgeltnägija ka praegu. Tema on minu eeskuju ja õpetaja. Samuti oli väga võiemekas ravitseja minu vanavanaisa Martin.”

“Ma arvan, et selgeltnägemine on arendatav oskus. Siiki on olemas mõned eeldused, mis tulevad kasuks. Üks oskus on kindlasti ennast kaitsta ja puhastada võõra halva energia eest,” räägib Ervin Ohmygossip.ee´le ning ütleb, et vahel kasutab ennustamisel täiesti tavalisi traditsioonilisi võtteid. “Mulle meeldib aastavahetusel valada tina. See on põnev ennustus ja annab uueks aastaks usutavaid märke. Nii, et tuleb oodata,” ütleb mees, et järgmise aasta ennustusi loeb ta just tina pealt.

Ervin tunnistab, et selgeltnägemine talle tegelikult väga ei istu, sest talle meeldib tegeleda pigem oleviku kui tulevikuga ning teistele ta ennustab vaid siis, kui talt küsitakse. “Ma vaatan inimesi ainult siis kui nad ise küsivad. Tegelikult meeldib mulle rohkem tegeleda ikkagi oleviku teemadega.”

 

 

Lõpetuseks uurime, kas Ervinit võib peale “Selgeltnägijate tuleproovi” tulevikus ka mõnes  teistes reality saates või kodumaises sarjas näha?! “Selgeltnägijate tuleproovis osalemine oli väga huvitav. See töö andis ka palju oskusi juurde. Üks on kindel, et ma ei karda enam kaameraid. Mingit tungi kaamerate järgi mul pole aga ma ei välista ka midagi. Muidugi oleks see põnev väljakutse. Aga kui nüüd keegi arvab, et selline osalemine on lust ja lillepidu, siis ta eksib. Vaja on palju kannatust.”

Avafoto: Ervin Hurt (TV3)