OHMYGOSSIP – Sel sügisel alustab TV3s uus ja avameelne tõsielusari “Me saime lapse” koos blogija Malluka ja nelja vahva Eesti perega. Viis julget eesti noort naist ja nende elukaaslased toovad sel sügisel ekraanile oma lapsesaamise loo. Siin on palju vaeva ja valu, kõhklusi ja kahtlusi, kuid veelgi rohkem rõõmu ja õnne ning meid kõiki hingepõhjani liigutavaid emotsioone. Nad on esimesed inimesed Eestis, kes toovad nii julge avameelsusega ekraanile oma lapsesaamise loo. Staarblogija Mallukas ja tema elukaaslane Kardo, hiidlased Birgit ja Tõnis, kassapidaja Linda ja laotööline Mario, õmbleja Riina ja logistik Madis ning joogaõpetaja Karina.

Kuidas kulgeb sünnitus ja millisteks kujunevad 5 uue ilmakodaniku esimesed elukuud? Kes saates osalevad?
Staarblogija Malluka ja autovaruosade laos töötava Kardo perre sünnib saates teine laps. Malluka sünnitusest sai kohalik meediasündmus, sest naine tegi sünnituse ajal haiglast otselülitusi veebi. Mallukas on inimene, kes on kõigis oma ettevõtmistes erakordselt vahetu ning avameelne.

Hiiumaaalt pärit lasteaiaõpetaja Birgit ja katusemeister Tõnis ootavad oma esimest last. Nad armusid juba kooliajal ja tunnevad nüüd, et on piisavalt küpsed lapsesaamiseks. Birgit on väga teadlik tulevane ema – ta võtab usinalt osa paljudest koolitustest ja jälgib oma seisukorda hoolega.

Prismas töötavad ja otse tööpostil armastuse leidnud Linda ja Mario valmistuvad oma esimese lapse sünniks. Nad võtavad rasedust elu loomuliku osana ja ei vaeva end liigsete arsti juures käimistega ja mingite eriliste ettevalmistustega.

Joogaõpetaja Karina valmistub teadlikuks ja hingestatud sünnitamiseks. Karina elu juhivad kõrgemad jõud ning tema arvates on kõigel siin maailmas sügav ja oluline mõte.

Riina ja Madis töötavad vaibatehases. Nende elus on kõik toimunud küllaltki juhuslikult. Nad on olukorras, kus see kõik on neile otsekui taevast kaela sadanud.

Fotod: Väljavõtted videost