OHMYGOSSIP – ETV uuriva ajakirjanduse saate meeskond teatas sotsiaalmeedias, et nende meeskonnaga liitub uus ajakirjanik. Et Piret Järvis läheb “Terevisiooni” tegema, valiti “Pealtnägijasse” uus noor ja toimekas tegija.

“”Pealtnägijaga” liitub venelane! Et kallis kolleeg Piret Järvis kolib sügisest põhikohaga “Terevisiooni”, teeme seekord sellise tembu, et võtame kampa venelased,” teatavad pealtnägijad oma veebis.

“Septembrist lisanduvad tuttavate “Pealtnägija” toimetajate kõrvale eesti vaataja jaoks uued näod ETV+ saatest “Insight”, eesotsas Dmitri Pastuhhoviga. Praktikas tähendab see, et 1-2 korda kuus jõuab “Pealtnägija” eetrisse vene ajakirjaniku lugu,” jätkab meeskond oma postituses.

26aastane Dmitri Pastuhhov sündis Narvas, alustas näitlemisõpinguid Moskvas, kuid pärast katkestamist sai diplomi Tallinna Ülikooli ajakirjanduse erialalt. ERRis alustas Pastuhhov Raadio 4 vastutava toimetajana ja juhib jätkuvalt põhikohaga neljapäeviti ETV+ saadet “Insight”.

“Usume, et see koostöö toob eesti uuriva teleajakirjanduse maastikule värskeid teemasid ja käsitluslaadi ning tekitab paljuräägitud integratsiooni. Igal juhul saab olema põnev!”

https://www.facebook.com/pealtnagija/posts/1417152631671730