OHMYGOSSIP – Tuntud kulturist ja fitnessistaar, norralanna Marthe Sundby (42), teatas sotsiaalmeedias, et tal on kaugele arenenud maksavähk, mille tõttu on tal elada vaid mõni päev, vahendab Iltasanomat.fi.

“Olen kogu elu olnud väga sportlik, tegelenud kulturismi, fitnessi, tõstmise ja uisutamisega. Olen elanud tervislikku elu, kuid ikkagi tekkis raske haigus, mille tekkepõhjus ei ole selge, ka ravikuurid ja ravimid ei takistanud haigust,” teatas norralanna ning lisas, et tal on palve kogu maailmale: “Palun lõpetage kulunud fraasi “ta jäi vähile alla” kasutamine.

Sundby läbis mitu rasket ravikuuri ja talle tehti operatsioone, need leevendasid olukorda, kuid keha ei tervenenud. Arstide sõnul on maksavähk tavaliselt neil, kes söövad rämpstoitu, tarbivad palju alkoholi ega hooli oma tervisest. Sportlikel inimestel nagu Sundby esineb seda väga harva.

“See aasta on olnud minu jaoks nagu maapealne põrgu. Haiglas tunnen end paremini, olen surmaks valmistunud. Iga uus päev on minu jaoks nagu ime,” rääkis Sundby, kel on arstide teatel elada väga vähe aega, heal juhul kaks nädalat.

Elu on suur kingitus, hinda ja hoia seda!

Avafoto: Marthe Sundby – ta soovib, et teda mäletatakse rõõmsameelsena! (Facebook/ Erakogu)
Allikas: Elu24